By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,883
Bu aralar ips panele denk gelmek tamamen zorlaştı Sakai ips panele bir adım daha yakınSatıcı ilkini yollamış ancak Va panel alma derseniz siparişimi iptal edebilirim ips bulana kadar beklerim.
Bu aralar ips panele denk gelmek tamamen zorlaştı Sakai ips panele bir adım daha yakınSatıcı ilkini yollamış ancak Va panel alma derseniz siparişimi iptal edebilirim ips bulana kadar beklerim.
Bilgiler için teşekkür ederim.Bu aralar ips panele denk gelmek tamamen zorlaştı Sakai ips panele bir adım daha yakın
Rica ederim.Bilgiler için teşekkür ederim.
QLED IPS gördüm canlı parlak renkleri hoşuma gitti yandan karşıdan da iyiydiBen şahsen satın alacağım tv de ıps panel olsun isterim fakat va panel olmasını isteyenler de var. Siz hangi paneli tercih ediyorsunuz.
Anakart Mb185YMerhaba, Panel ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim.
Daewoo 65DA55UA11
![]()
Çok teşekkür ederim ilginiz içinAnakart Mb185Y
Panel Sakai
Yapısı Uv2A
Cof 12
Kontrast 4000:1
Kesin bilgi için tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin veya yazın.arkadaşlar merhaba kolay gelsin, ikinci el bir televizyon buldum kafama yattı açıkçası ama televizyon hakkında internette araştırma yaptığımda hiç bir bilgiye rastlayamadım anakart ve paneli hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. toshiba 55ua3a63dg
Panel Hkc Yapısı Fsa Kontrast 5000:1 Cof 12![]()
Rica etsem panel bilgisi alabilirmiyim va mı ips mi hangi marka
Teşekkürler üstad...Panel Hkc Yapısı Fsa Kontrast 5000:1 Cof 12