By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,238
Yakınlıktan kastım görüntü ips panele biraz daha yakın.Sakai' nin mevcut üretimlerinde 65" panellerde IPS panel hiç görmedim ustam.
Yakınlıktan kastım görüntü ips panele biraz daha yakın.Sakai' nin mevcut üretimlerinde 65" panellerde IPS panel hiç görmedim ustam.
Çok teşekkürler üstad.SDP (Sakai) Panel, 4000:1 kontrast, UV2A (Geliştirilmiş VA), 12 COF, 10 bit (Renk Derinliği)
Teşekkürler üstad.SDP (Sakai) Panel, 4000:1 kontrast, UV2A (Geliştirilmiş VA), 12 COF, 10 bit (Renk Derinliği)
Şimdi anladım. Yani Sakai UV2A teknolojisi VA' nın dezavantajlarını azaltıyor.Yakınlıktan kastım görüntü ips panele biraz daha yakın.
Yakınlıktan kastım görüntü ips panele biraz daha yakın.
BOE, ADS, 1200:1 Kontrast, 10 bit renk derinliği, 6 COF.İyi günler panel bilgisi öğrenebilir miyim
BOE, ADS, 1200:1 Kontrast, 10 bit renk derinliği, 6 COF.
Çok teşekkürler
BOE, ADS, 1200:1 Kontrast, 10 bit renk derinliği, 6 COF.
SDP (Sakai) Panel, 4000:1 kontrast, UV2A (Geliştirilmiş VA), 12 COF, 10 bit (Renk Derinliği)Merhaba. Rica etsem panel bilgisini paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim Yarın kuruluma gelecek servis. Fp bir ürün olarak aldım. Biraz araştırdım bu panele daha önce rastlamıştım. Umarım üzmez.SDP (Sakai) Panel, 4000:1 kontrast, UV2A (Geliştirilmiş VA), 12 COF, 10 bit (Renk Derinliği)
Rastlamamıştım*Teşekkür ederim Yarın kuruluma gelecek servis. Fp bir ürün olarak aldım. Biraz araştırdım bu panele daha önce rastlamıştım. Umarım üzmez.
HKC, FSA (Geliştirilmiş VA), 5000:1 kontrast, 10 bit renk derinliği, 12 COF.
Panel bilgisi alabilirmiyim?
teşekkürler.
HKC.
Merhabalar panel bilgisi alabilir miyim?