Misafirlikteyim çekemedim orasınıarkadaki etiketi paylaş.
Misafirlikteyim çekemedim orasınıarkadaki etiketi paylaş.
detaylı bilgi için etiketteki seri no lazımMisafirlikteyim çekemedim orasını
Banel Boe Yapısı Ads Kontrast 1200:1 Cof 6 Ana kart Mb185Yvpaz: 20278120
Panel ve ana kart bilgisi ve panel hakkındaki düşüncelerinizi rica ediyorum.
![]()
Karma panel kullanılmış olabilir kesin bilgi için tv arka kapak etiket resmi gerekliMerhaba 55 ve 65 Q9900 ve 9700TT modelleri n panel bilgisini COF sayısını öğrenebilir miyim?
Panelleri kaliteli mıdır VA veya IPS üreticisi anlamında
Sağlıklı çalışan arıza olmayan cihazlarda değişim biraz zor geçerli bir neden olması gerekir görüntü kullanılan panelin kriteri dahilinde ise yine zor.55QA9700 ile araniza katılmış bulunmaktayım. Merak ettiğim bir konu var panel istediğim gibi çıkmaz ise değişim kabul ediyorlar mı? Nasıl ilerlemek gerekli bilgi alabilir miyim?
Anladım teşekkür ederimSağlıklı çalışan arıza olmayan cihazlarda değişim biraz zor geçerli bir neden olması gerekir görüntü kullanılan panelin kriteri dahilinde ise yine zor.
Henüz almadım TV yi . O hâlde sizce hangi marka ve cins panel çıkarsa güzel olabilirKarma panel kullanılmış olabilir kesin bilgi için tv arka kapak etiket resmi gerekli
Ben şahsen satın alacağım tv de ıps panel olsun isterim fakat va panel olmasını isteyenler de var. Siz hangi paneli tercih ediyorsunuz.Henüz almadım TV yi . O hâlde sizce hangi marka ve cins panel çıkarsa güzel olabilir
Panel Sakai Yapısı Uv2a Kontrast 4000:1 Cof 12![]()
Daewoo 65DA75U01 model cihazımızın paneli hakkında bilgi alabilir miyim acaba?