Panel Hkc Yapısı Fsa Cof 12 Kontrast 5000:1![]()
Merhaba, panel bilgisi alabilir miyim?
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Panel Hkc Yapısı Fsa Cof 12 Kontrast 5000:1
![]()
Merhaba panel bilgisi nedir ögrenebilirmiyim
LG, IPS Panel, 1300:1 kontrast, 10 bit renk derinliği (8 bit + Dithering), 6 COFYazdığınız seri no hatalı gibi tv arka kapak etiket resmini buraya ekler misiniz.
Rica ederim.İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Vestel55QA9700
Seri no:9004347300941
Paneli nedir öğrene bilir miyim
Yazdığınız seri no yanlış demiştim.![]()
Merhaba panel bilgisi nedir ögrenebilirmiyim
Panda, UV2A (Geliştirilmiş VA), 6000:1 kontrast, 10 bit (8 bit + FRC) Renk derinliği, 12 COF.Merhaba Sayın By_Trol verdiğiniz bu hizmet takdire şayan. Emeklerinize sağlık
Benim Tv arızalandı. Ama daha önce soramamıştım. Panel üreticisi/Panel Tipi ve Chip on Film sayısını öğrenebilir miyim?
![]()
teşekkür ederim sayın slowfood. Vestel arızalı tv yerine ürün gönderecek, ürün geldiğinde de yeni ürünün seri numarasına bakmanızı rica edeceğimPanda, UV2A (Geliştirilmiş VA), 6000:1 kontrast, 10 bit (8 bit + FRC) Renk derinliği, 12 COF.
Rica ederiz. Tabii ki, gönderilen ürünün barkodunu paylaştığınızda gereken bilgileri aktarırız.teşekkür ederim sayın slowfood. Vestel arızalı tv yerine ürün gönderecek, ürün geldiğinde de yeni ürünün seri numarasına bakmanızı rica edeceğim
Vestelin QA 9700 kullandığı diğer panelleri karşılaştırma yaparsak hangi panel daha iyiLG, IPS Panel, 1300:1 kontrast, 10 bit renk derinliği (8 bit + Dithering), 6 cof
Kendi başına iyi ya da kötü panel olmaz. Kullanım alışkanlıklarınıza en uyumlu panel olur. Tüm üyelerimizle bu bilgiyi paylaşıyoruz.Emeğinize sağlık teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
Vestelin QA 9700 kullandığı diğer panelleri karşılaştırma yaparsak hangi panel daha iyi
Panel konusu gerçekten çok karmaşık geliyor bana