Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

V Çevrimdışı

virtue28

Aktif Üye
13 Haz 2020
51
40
Teşekkür ederim üstad. 4 adet tv değiştirdik bu süreçte. Nedense arızalı ürünler denk geldi. Tekrardan Tv bakıyorum. Şuan en yakın olduğum tv Regal 58R754U yakınım bu tv hakkında da ufak bi tavsiye alabilirsem çok memnun olurum
O tv ye bende baktim, 58 inc e 6 cof ile dayaniklilik sorunu yasar diye bende almadim. 9999 tl iken almayi dusunmustum.

G Çevrimdışı

gümüshane29

Yeni Üye
7 May 2023
16
35
O tv ye bende baktim, 58 inc e 6 cof ile dayaniklilik sorunu yasar diye bende almadim. 9999 tl iken almayi dusunmustum.

Screenshot_20230918_014501_YouTube.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Tv 2020 yili cikisli, bana android gerek yok. Bu tv alinir mi suan 10300 tl gibi fiyata.

Vestel servis garantisindeyse yeterli.
Vestel servis garantisi konusu garanti. Yani evet. COF konusunda ben genelde ustamla aynı fikirdeyim. Zaten TV' de COF v.b. Arızalar çıkmadan önce led barların değişim zamanı geliyor. Onları değiştirme aşamasında da herşey zaten sıkıntı olmaya başlıyor. TV 58" olduğu için paneli söküp takması risk. O yüzden bence alın. Ama hatırladığım kadarıyla annenize alacaktınız, kurulum aşamasında kontrolleri yapabilecek biri bulunsun başında ya da siz olun.

V Çevrimdışı

virtue28

Aktif Üye
13 Haz 2020
51
40
Vestel servis garantisi konusu garanti. Yani evet. COF konusunda ben genelde ustamla aynı fikirdeyim. Zaten TV' de COF v.b. Arızalar çıkmadan önce led barların değişim zamanı geliyor. Onları değiştirme aşamasında da herşey zaten sıkıntı olmaya başlıyor. TV 58" olduğu için paneli söküp takması risk. O yüzden bence alın. Ama hatırladığım kadarıyla annenize alacaktınız, kurulum aşamasında kontrolleri yapabilecek biri bulunsun başında ya da siz olun.
Benim olma sansim yok ama kisa bir sure sonra kontrolleri yaptiracak, en azindan bana fotograf atacak birini ayarlarim diye dusunuyordum.

Sikinti cikarsa daha önce tv degisimi yapmiati daewoo tv de, bunda da yaparlar saniyorum.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Benim olma sansim yok ama kisa bir sure sonra kontrolleri yaptiracak, en azindan bana fotograf atacak birini ayarlarim diye dusunuyordum.

Sikinti cikarsa daha önce tv degisimi yapmiati daewoo tv de, bunda da yaparlar saniyorum.
Tamamen bireysel olarak konuşuyorum. en kötü ihtimalle iade edilir. Şu zamanda siz de araştırdığınız için biliyorsunuz, bu rakamlara ürün bulmak zor.

S Çevrimdışı

seydi32

Yeni Üye
31 Ağu 2023
16
38
Vestel bilgi hattindan 70ua9630 için bilgi sldim. Merhaba, anakart MB185_G31, VA panel bulunuyor. Chot üretici ve a-Si olarak geçen bir panel çeşidi

Geri
Üst Alt