TeşekkürlerHKC, HIS Panel (Geliştirilmiş IPS), 8 bit renk derinliği, 1200:1 Kontrast, Full HD, 6 COF. MB211s anakart
TeşekkürlerHKC, HIS Panel (Geliştirilmiş IPS), 8 bit renk derinliği, 1200:1 Kontrast, Full HD, 6 COF. MB211s anakart
Hkc ve Lg kesin sonuç için kapak etiket bilgileri gerekir.Merhaba REGAL 65R754UR Modelinde hangi paneller ile çalışılıyor bilgi alabilir miyim acaba
Üst resim Panel Chot Yapısı Normal Siyah Kontrast 5000:1 Cof 12
Kolay gelsin Teşekkürler
Hocam teşekkürler banada şimdi manisa'dan gönderiyorlar bu gün haber ettiler ondan sormak istedim. aldıgım 58R754U modeli sıkıntılı geldi değiştirdiler, gelende sıkıntılı geldi, memnuniyet adına 65 vereceklerini söylediler az öncede logistic yükleme smsi geldi 2 güne servis getirir kurar. hayırlısı ile gelsin servis menuden bakıp anlarım zaten cok teşekkrüler bilgi icinHkc ve Lg kesin sonuç için kapak etiket bilgileri gerekir.
Rica ederim.Hocam teşekkürler banada şimdi manisa'dan gönderiyorlar bu gün haber ettiler ondan sormak istedim. aldıgım 58R754U modeli sıkıntılı geldi değiştirdiler, gelende sıkıntılı geldi, memnuniyet adına 65 vereceklerini söylediler az öncede logistic yükleme smsi geldi 2 güne servis getirir kurar. hayırlısı ile gelsin servis menuden bakıp anlarım zaten cok teşekkrüler bilgi icin
Çoğunluk LGMerhaba, 55qa9700 son aylarda ips ve va karma üretiliyor dedi vestel müşteri hizmetleri. Panel markası söylemediler. Bunun doğruluğu hakkında bilgi alabilir miyim?
Merhaba, hayirli olsun oncelikle.Hocam teşekkürler banada şimdi manisa'dan gönderiyorlar bu gün haber ettiler ondan sormak istedim. aldıgım 58R754U modeli sıkıntılı geldi değiştirdiler, gelende sıkıntılı geldi, memnuniyet adına 65 vereceklerini söylediler az öncede logistic yükleme smsi geldi 2 güne servis getirir kurar. hayırlısı ile gelsin servis menuden bakıp anlarım zaten cok teşekkrüler bilgi icin
Hocam tekrardan merhaba cihaz geldi servis menüden baktım panel kodu SAKAI olarak gözüküyor, bu modelde var mı bu, yoksa ben önceki 2 cihazda panel ile ilgili sıkıntılar yaşadım diye bize özel bir şey mi ayarladılarHkc ve Lg kesin sonuç için kapak etiket bilgileri gerekir.
Hocam merhaba bana gelen cihazlarda ölü piksel ve sıkışmış pikseller mevcuttu ilk gelen ve sonra gelendede aynı durumlar mevcuttu. değişim yaptılar ikisindede problem çıkınca sonradan onun yerine 65R754UR gönderdiler o da bugün geldi sorunsuz sıkıntısız çok şükür panelde hiçbir sıkıntı yok cihazda da hiçbir sıkıntı yokMerhaba, hayirli olsun oncelikle.
58 tv de ne gibi sikinti vardi, bende almistim ve bir kac gune kurulumu yaparlar gibi henuz lojistik firmasinda.
Evet panel Sakai özel bir şey ayarlanacağını sanmıyorum karma panel ile üretilince bu gibi durumlar oluyor.Hocam tekrardan merhaba cihaz geldi servis menüden baktım panel kodu SAKAI olarak gözüküyor, bu modelde var mı bu, yoksa ben önceki 2 cihazda panel ile ilgili sıkıntılar yaşadım diye bize özel bir şey mi ayarladılar
Hocam merhaba bana gelen cihazlarda ölü piksel ve sıkışmış pikseller mevcuttu ilk gelen ve sonra gelendede aynı durumlar mevcuttu. değişim yaptılar ikisindede problem çıkınca sonradan onun yerine 65R754UR gönderdiler o da bugün geldi sorunsuz sıkıntısız çok şükür panelde hiçbir sıkıntı yok cihazda da hiçbir sıkıntı yok
Hocam bu panel özellikleri hakkında bilginiz var mı kontrast oranı tepki süresi cof sayısı vsEvet panel Sakai özel bir şey ayarlanacağını sanmıyorum karma panel ile üretilince bu gibi durumlar oluyor.