revizyon sorgulaması da yaptım bilgi vermiyor.Cihaz değişimden geldi. Revizyonlu olma ihtimali var mıdır?
Anladım. Yüksek ihtimalle LG ips panel. 55qa9700 modeli çünkü fakat sistemde neden çıkmıyor onu merak ettim.revizyon sorgulaması da yaptım bilgi vermiyor.
MB185 anakart, SAKAI panel
bu televizyonun panel bilgisini öğrenebillir miyim. teşekkürler
teşekkürler. vestelin 65qa9700 modelinde hkc, lg ve boe panel olmuyor muydu ben mi yanlış biliyorum. sakai panel dediğiniz hkc mi oluyor.MB185 anakart, SAKAI panel
teşekkürler. vestelin 65qa9700 modelinde hkc, lg ve boe panel olmuyor muydu ben mi yanlış biliyorum. sakai panel dediğiniz hkc mi oluyor.
LG panel revizyonluların arka kapak etiketinde kırmızı renkte kaşeli olarak özürlü ürün fonksiyonel garanti yazar.9994829 300046
Öğrenebilir miyim?
Sharp firması Sakai marka panel üretiyor Sakai ile Hkc farklı firmalardır.teşekkürler. vestelin 65qa9700 modelinde hkc, lg ve boe panel olmuyor muydu ben mi yanlış biliyorum. sakai panel dediğiniz hkc mi oluyor.
İkisinin de paneli ChotMerhaba arkadaşlar, 70u9600 modelinden iki ayrı seri no için panelleri konusunda bilgi verip hangi üretim daha mantıklı yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim