By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,873
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Merhaba hocam bu tv de kullanılan ekran nedir
söylermisiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim
REGAL 20277986 43R858UR 43" 4K SMART TV
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Merhaba hocam bu tv de kullanılan ekran nedir
Hocam tv yi henüz almadım. Kabulb edersem Ekranı kırılan tv nin yerine ek ücret ile gönderecekler.Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Eğer temin edebilirseniz barkod görselini isteyin. Vermiş olduğunuz bilgilerle herhangi bir detaya ulaşamıyoruz.Hocam tv yi henüz almadım. Kabulb edersem Ekranı kırılan tv nin yerine ek ücret ile gönderecekler.
Bu modelde kaç tür hangi panel kullanılıyor,
biliyor musunuz ?
Teşekkür ederim sağolasın. Arkadaşlar sizlerin tecrübesine dayanarak; bu seride (70u9600) başka üretim panel varmıdır? Chot panel iyisi midir kötüsü mü sizceİkisinin de paneli Chot
Kötü değilTeşekkür ederim sağolasın. Arkadaşlar sizlerin tecrübesine dayanarak; bu seride (70u9600) başka üretim panel varmıdır? Chot panel iyisi midir kötüsü mü sizce
Merhaba hocam bu tv de kullanılan ekran nedir
%90 Hkc panelHocam tv yi henüz almadım. Kabulb edersem Ekranı kırılan tv nin yerine ek ücret ile gönderecekler.
Bu modelde kaç tür hangi panel kullanılıyor,
biliyor musunuz ?
Arkadaşlar 70u9600 model bir seri no daha paylaşacağım, panel bilgisi için yardımcı olabilir misiniz rica etsem?Kötü değil
Panel ChotArkadaşlar 70u9600 model bir seri no daha paylaşacağım, panel bilgisi için yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Teşekkür ediyorum, hayırlısıysa içlerinden birini alacağım inşallah.. bu seride 2 panel üretim varmış panda panel chot panel, satın almadan bir tane de panda panelli görmek istiyorum. Bu 3cüde tutturduk mu bakalım
Tv değişimini kabul ettim parayıda yatırdım.Eğer temin edebilirseniz barkod görselini isteyin. Vermiş olduğunuz bilgilerle herhangi bir detaya ulaşamıyoruz.
Panda ve boe panel kullanılmış
Rica ederiz.Tv değişimini kabul ettim parayıda yatırdım.
Artık geri dönüş yok.Kötü de olsa, iyi de olsa TV gelecek. inşallah ekranı iyi çıkar.
Keşke faruma yazmak daha önceden aklıma gelseydi. TV gelince seri numarası atarım. Hocam yardımlarınızdan dolayı Siz ve By_Trol hocam a çok teşekkür ederim
Rica ederiz.Tv değişimini kabul ettim parayıda yatırdım.
Artık geri dönüş yok.Kötü de olsa, iyi de olsa TV gelecek. inşallah ekranı iyi çıkar.
Keşke faruma yazmak daha önceden aklıma gelseydi. TV gelince seri numarası atarım. Hocam yardımlarınızdan dolayı Siz ve By_Trol hocam a çok teşekkür ederim
Panda ve boe panel kullanılmış
Özürlü ürün panelin tam olarak ne olduğunu görebilmek için
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin