By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,758
Boe ads panel 6 cof kontrast 1200:19025683300387 seri numaralı Toshiba 55UL2163DT/2 ürünün detaylı panel bilgisini öğrenebilir miyim ?
Boe ads panel 6 cof kontrast 1200:19025683300387 seri numaralı Toshiba 55UL2163DT/2 ürünün detaylı panel bilgisini öğrenebilir miyim ?
Tv arçelik üretimi ,olacağını sanmıyorum bu markaların ,sadece vestel ve üretimlerinin panelleri verilebiliyor![]()
paneli öğrenebilr miyim? seri no hangisi tam anlayamadım resim çektim
çok pardon vestel panel hatına yazdığımı unutmuşum. peki diğer markaların panellerini nasıl öğrenebiliriz, var mı onun için bir başlık?Tv arçelik üretimi ,olacağını sanmıyorum bu markaların ,sadece vestel ve üretimlerinin panelleri verilebiliyor![]()
Diğer paneller(marka olarak) biraz zor ama belki bir bilen çıkabilirçok pardon vestel panel hatına yazdığımı unutmuşum. peki diğer markaların panellerini nasıl öğrenebiliriz, var mı onun için bir başlık?
Sanırım kaliteli bir panele sahip aldığım ürün sevindim..Boe ads panel 6 cof kontrast 1200:1
Hayırlı olsun.Sanırım kaliteli bir panele sahip aldığım ürün sevindim..
Servisinden destek alın.çok pardon vestel panel hatına yazdığımı unutmuşum. peki diğer markaların panellerini nasıl öğrenebiliriz, var mı onun için bir başlık?
BOE ADS (Geliştirilmiş IPS) Panel.Merhaba panel bilgisi alabilir miyim ve hangi panel yapı tine sahip teşekkür ederim.![]()
Chotseri no: 8994207301383
model: 70U9600
panel bilgisi öğrenebilir miyim
Çok teşekkür ederimBOE ADS (Geliştirilmiş IPS) Panel.
"Çat kapı" der gibi