Chotseri no: 8994207301383
model: 70U9600
panel bilgisi öğrenebilir miyim
Çok teşekkür ederimBOE ADS (Geliştirilmiş IPS) Panel.
"Çat kapı" der gibi
Marka: HkcMerhaba bilgilerini öğrenebilir miyim
Seri no: 9023253300327
Model: 65QA9700
Teşekkür ediyorum.Marka: Hkc
Yapısı: Fsa geliştirilmiş va panel (Fast Switching Alignmend)
Kontrast: 5000:1
Cof sayısı:12
AUO panelSN : 9003697 300233
65QA9700
Mrb panel bilgilerini öğrenebilirmiyim
Öncelikle teşekkür ederim. Çok şaşırdım. Bu modelde üç tip panel kullanıldığı bilgisini okumuştum. LG-Boe ve Hkc panel olarak üretildiğini biliyordum.Auo panelin kaliteli bir panel olduğunu duymuştum ama tam olarak nasıl bir panel olduğunu bilmiyorumKontrast, Cof ve Srgb değerleri hakkında bilgi verebilir isiniz. TeşekkürlerAUO panel
Açıklamada Auo yaziyor ama panel kodunu sorgulayınca Boe çıkıyorÖncelikle teşekkür ederim. Çok şaşırdım. Bu modelde üç tip panel kullanıldığı bilgisini okumuştum. LG-Boe ve Hkc panel olarak üretildiğini biliyordum.Auo panelin kaliteli bir panel olduğunu duymuştum ama tam olarak nasıl bir panel olduğunu bilmiyorumKontrast, Cof ve Srgb değerleri hakkında bilgi verebilir isiniz. Teşekkürler
Peki AUO mu BOE mi olduğunu nasıl anlıyacağızAçıklamada Auo yaziyor ama panel kodunu sorgulayınca Boe çıkıyor
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Size verdiğim panel kodunu nette sorgulayın BOE olduğunu göreceksiniz.Peki AUO mu BOE mi olduğunu nasıl anlıyacağız
Tüh bende AUO çıktı diye sevinmiştim. Tam bir hayal kırıklığı yaşadımSize verdiğim panel kodunu nette sorgulayın BOE olduğunu göreceksiniz.