BoeMerhaba arkadaşlar panel bilgisi alabilirmiyim
![]()
BoeMerhabalar, resimdeki Daewoo tv için de panel bilgisi verebilir misiniz?
![]()
Teşekkürler
Çok teşekkürler LG yi cozemeden birde boe çıktı
LG panel IPS, Boe panel ADS (Geliştirilmiş IPS) tir. Görüntü kalitesi daha iyi olabilir. Önemli olan daha önce yaşadığınız sorunların tekrarlanmaması. Deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.Çok teşekkürler LG yi cozemeden birde boe çıktıforumda sorusu vardır umarım Lg mi boe mi
![]()
Teşekkürler artı eksileri paylaşırım boe panel va mi oluyorLG panel IPS Boe panel ADS (Geliştirilmiş IPS) tir. Görüntü kalitesi daha iyi olabilir. Önemli olan daha önce yaşadığınız sorunların tekrarlanmaması. Deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.
Virgülü unutmuşum. Kusura bakmayın.Teşekkürler artı eksileri paylaşırım boe panel va mi oluyor))
Rica ederim.Çok teşekkürler LG yi cozemeden birde boe çıktıforumda sorusu vardır umarım Lg mi boe mi
![]()
Televizyona ait kutu üzerindeki veya arka kapağındaki barkod resmini buraya eklemeniz gerekir.İyi akşamlar Daewoo 65DE55UA11 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Android LED TV için panel bilgisi verebilirmisiniz
Televizyona ait kutu üzerindeki veya arka kapağındaki barkod resmini buraya eklemeniz gerekir.
Bu şekilde bilebilmemiz biraz zor olacak ama belki ustaların bir bildiği vardır.Elimde seri no yok ama regal 65r7540ub modelinde hangi paneller kullanılmış bilen var mı acaba
Sağ olun hocam niye bu kadar ara model var anlayamıyorum.Bu şekilde bilebilmemiz biraz zor olacak ama belki ustaların bir bildiği vardır.
U modeline ait şöyle bir bilgi mevcut.
Regal 65R7540U İnceleme
Merhaba, ürün hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? İnternette bulamıyorum fakat Vestel mevcut televizyonuma değişim için bu cihazı önerdi. Verdikleri bilgiye göre IPS panel ve mb130s anakartlı bir ürünmüş. Fotoğrafını dahi bulamıyorum.. :)tavsiyeforumu.com