E
emrekarkan
Yeni Üye
- 17 Şub 2021
- 4
- 34
TV arkasındaki etiket bilgisini paylaşır mısınız?

Bu olur mu
TV arkasındaki etiket bilgisini paylaşır mısınız?
Tv reklamı gibi olmuşTahmin etmiştim. Bir önceki ile neredeyse aynı. Ama sanki siyahlar daha siyah.
Yok ya kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Tv reklamı gibi olmuş![]()
LGpanel bilgisi nedir acaba ?![]()
Boe panelselamlar ustalar 58 UA9630 ekran televizyon paneli tasviyeniz nedir seri20277308 ustalardan tasviye niz nedir
Teşekkür ederim
Rica ederim.Teşekkür ederim![]()
Hkc panel
merhaba genel olarak memnun kaldım. karşıdan klasik va siyahlar ve renkler güzel. yan açıdan da çok fazla kayıp yaşandığını söyleyemem. fıkır vermesi için örnek fotolar ekliyorum. arıza yapan eski televizyonum olan harman/kardon tasarımlı LG 490uf8507 den sonra ses performansı vasat geldi. 2x12 watt + subwoofer olmasına rağmen ses çok doyurucu gelmedi. 13 nisan da trendyol üzerinden +3 yıl garantili 12.250 TL ye (toplamda 6 yıl garantili olarak) aldım. fiyat /performans ürünü diyebilirim. ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.merhaba hocam tv hakkında bilgi alabilir miyim menmusunuz yan görüntü netlik yan açı performansı hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen
LG![]()
Arkadaslar merhaba Vestel QLED tv yi yeni aldim ips mi va mi panel bilgi verebilir misiniz?
Hocam sagolasin. ekrana bastirdigimizda renk degisimi oluyor sanki o yuzden kafam karisti sormak istedim. Ama ekrana tiklattigimizda patlama olmuyor. İps panelde renk degisiminin olmasi normal mi?
tekrar kontrol ettim LG panel kullanılmış.Hocam sagolasin. ekrana bastirdigimizda renk degisimi oluyor sanki o yuzden kafam karisti sormak istedim. Ama ekrana tiklattigimizda patlama olmuyor. İps panelde renk degisiminin olmasi normal mi?
Hocam panel LG marka ips oluyor degil mi kusura bakmayin cok anlamiyorum.tekrar kontrol ettim LG panel kullanılmış.
LG kullanılan paneller genelde IPS panel.Hocam panel LG marka ips oluyor degil mi kusura bakmayin cok anlamiyorum.