Hocam sagolasin. ekrana bastirdigimizda renk degisimi oluyor sanki o yuzden kafam karisti sormak istedim. Ama ekrana tiklattigimizda patlama olmuyor. İps panelde renk degisiminin olmasi normal mi?
Hocam sagolasin. ekrana bastirdigimizda renk degisimi oluyor sanki o yuzden kafam karisti sormak istedim. Ama ekrana tiklattigimizda patlama olmuyor. İps panelde renk degisiminin olmasi normal mi?
tekrar kontrol ettim LG panel kullanılmış.Hocam sagolasin. ekrana bastirdigimizda renk degisimi oluyor sanki o yuzden kafam karisti sormak istedim. Ama ekrana tiklattigimizda patlama olmuyor. İps panelde renk degisiminin olmasi normal mi?
Hocam panel LG marka ips oluyor degil mi kusura bakmayin cok anlamiyorum.tekrar kontrol ettim LG panel kullanılmış.
LG kullanılan paneller genelde IPS panel.Hocam panel LG marka ips oluyor degil mi kusura bakmayin cok anlamiyorum.
LG kullanılan paneller genelde IPS panel.
Panel buymus hocam
Çok sağolun ips olmasi iyi oldu
- Work Mode:IPS, Normally Black, Transmissive
Chot panelMerhaba, panel tipi nedir acaba?
Pardon, üretici firma hangisi, yani 50 inc panellerde Auo, Hkc, Boe ve Panda var denilmişti. Chot, panel tipi mıdır yoksa üretici mıdır? Bir de VA panel mı IPS mı? Çok soru sordum kusura bakmayın.Chot panel
Chot marka va yapıda panelPardon, üretici firma hangisi, yani 50 inc panellerde Auo, Hkc, Boe ve Panda var denilmişti. Chot, panel tipi mıdır yoksa üretici mıdır? Bir de VA panel mı IPS mı? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Teşekkür ederim hocam, sağolun.Chot marka va yapıda panel
Rica ederim.Teşekkür ederim hocam, sağolun.