N
Necromancer
Yeni Üye
- 15 Nis 2023
- 2
- 39
Çok tesekkur ederim. ips cikmadi ama yanlardan cokta kotu degil izlerken. Beni tatmin etti(hatta ilk ips sandim cevabi gorunce anladim va oldugunu)
Çok tesekkur ederim. ips cikmadi ama yanlardan cokta kotu degil izlerken. Beni tatmin etti(hatta ilk ips sandim cevabi gorunce anladim va oldugunu)
Boe UV2A panel 6 Cof mb 185 Anakartherkese selamlar a101 den toshıba tv almayı düşünüyorum bütçem Max.10bin 7499 tl bu tv var cof sayısı ve panel bilgisi anakart modeli nedir acaba oda kare tşk
Hocam resimleri attım
Teşekkürler hocam VA panel veya ıps mi onada cevap alırsam müteşekkir olurum kolay gelsinLG panel
Resimdeki rakamlar net değil
Teşekkürler hocam VA panel veya ıps mi onada cevap alırsam müteşekkir olurum kolay gelsin
Resimdeki rakamlar net değil
Teşekkürler hocam VA panel veya ıps mi onada cevap alırsam müteşekkir olurum kolay gelsin
Üstteki Samsung va panel
Hocam Resmin net olanını çektim LG VA panelmi IPS panelmi teşekkürler şimdiden
LG
Panel bilgisi için şimdiden teşekkürler üstad
merhaba hocam tv hakkında bilgi alabilir miyim menmusunuz yan görüntü netlik yan açı performansı hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen
Regal 65R754UR panel üreticisi panel tipi ve anakart bilgisi lütfen...teşekkürler
Hkc panelmerhaba hocam tv hakkında bilgi alabilir miyim menmusunuz yan görüntü netlik yan açı performansı hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen
LGMerhaba almış olduğum ürün dead pixel nedeniyle yenisi ile birebir değiştirildi. Yeni seri numaram 8980914 300075 hangi panel olduğunu öğrenme imkanım var mı?
Tahmin etmiştim. Bir önceki ile neredeyse aynı. Ama sanki siyahlar daha siyah.
Daha önceki modeliniz nedir. Bide şimdiki modelinizTahmin etmiştim. Bir önceki ile neredeyse aynı. Ama sanki siyahlar daha siyah.