W
WaylandIZMIR
Yeni Üye
- 7 Mar 2023
- 12
- 45
Kusura bakmayın sadece seri numarası yeterli sandım. Fotoyu paylaşıyorum. Resim çekmeyi hiç başaramayan biri resmi çekti. Lütfen idare edin.

Csot panelKusura bakmayın sadece seri numarası yeterli sandım. Fotoyu paylaşıyorum. Resim çekmeyi hiç başaramayan biri resmi çekti. Lütfen idare edin.
![]()
CSOT nasıl bir paneldir. Dandik bir panel mi? VA panel veya LG panel aldığımı sanıyordum. CSOT piyango olduCsot panel
Va panelCSOT nasıl bir paneldir. Dandik bir panel mi? VA panel veya LG panel aldığımı sanıyordum. CSOT piyango oldu
TV bugün kurulacaktı. Servis geldi kutuyu açtı, ekran kırık çıktı. Fabrika yeni TV gönderecek. Bu sefer IPS yakalarım belki. İyi günlerVa panel
geçmiş olsun. Bir konuda nekadar heyecanlı olursanız mutlaka aksilikler yaşanıyor.TV bugün kurulacaktı. Servis geldi kutuyu açtı, ekran kırık çıktı. Fabrika yeni TV gönderecek. Bu sefer IPS yakalarım belki. İyi günler![]()
Tam da o şekilde oldu. Hevesim kursağımda kaldı. Filmleri bile ayarlamıştım :( LG 47 inç den devam edeceğim. Yeni TV gelene kadar.geçmiş olsun. Bir konuda nekadar heyecanlı olursanız mutlaka aksilikler yaşanıyor.
televizyonu nereden satın aldınız.?Tam da o şekilde oldu. Hevesim kursağımda kaldı. Filmleri bile ayarlamıştım :( LG 47 inç den devam edeceğim. Yeni TV gelene kadar.
Edit: Vestel aradı, Martın son haftasına kadar bu TV yok dedi. Heves meves kalmadı artık. Keşke almasaydım moduna girdim :(
Merhabalar. İzmir Gaziemir 5M Migrostelevizyonu nereden satın aldınız.?
Neden değişim fişi yazdırmadınız. Aldığınız yerden hemen yenisini alabilirdiniz.Merhabalar. İzmir Gaziemir 5M Migros
Şuan da da Ege üniversitesini geçtikten sonra olan 5M Migros'da 3 tane stok bulunuyor. İlgilenenlere duyurulur.
Aldığım yerde stok bitmiş. Zaten bu TV fabrikada bile yok. Neden yok onu da anlamadım ama ilginç. Yani üretici bir firma da nasıl ürün olmaz. Panelleri mi yok nedir. Neyse konuya hakim değilim. Bu kadar para verip 20-25 gün TV beklemek gerçekten morallerimi sıfıra indirdi.Neden değişim fişi yazdırmadınız. Aldığınız yerden hemen yenisini alabilirdiniz.
Edit: Vestel aradı, Martın son haftasına kadar bu TV yok dedi. Heves meves kalmadı artık. Keşke almasaydım moduna girdim :(
Salı günü saat 16-17 arasında tvlere bakan genç karı-kocamısınız acabaMerhabalar. İzmir Gaziemir 5M Migros
Şuan da da Ege üniversitesini geçtikten sonra olan 5M Migros'da 3 tane stok bulunuyor. İlgilenenlere duyurulur.
Aldığım yerde stok bitmiş. Zaten bu TV fabrikada bile yok. Neden yok onu da anlamadım ama ilginç. Yani üretici bir firma da nasıl ürün olmaz. Panelleri mi yok nedir. Neyse konuya hakim değilim. Bu kadar para verip 20-25 gün TV beklemek gerçekten morallerimi sıfıra indirdi.
Avm nin talebine (Miktar) Göre üretiliyor.Salı günü saat 16-17 arasında tvlere bakan genç karı-kocamısınız acaba
Saati tam hatırlamıyorum ama bu saatlerdi,ben de o sırada çift çıkışlı telefon şarj cihazına bakıyordum,hemen tvlerin arkasındaki reyonda.Gerçi her gittiğimizde tv bakanları görüyorum tabii,hatta bazı avmlerde farklı marka bakanları da uyarıyorum" almayın,paranıza yazık" diye
Bu arada vesteli arayıp,Bornova'da 3 adet tv olduğunu ve mağazalarda var olanı neden beklemek zorunda kaldığını sor,ben sorardım,neden bekleyesin ,veya ona uygun bir tv gönderin derdim,koskoca fabrikada nasıl stok kalmamış,20 şer adetmi üretiyormuşlar tvleri.<-- Bunu kızgınlıktan yazdım
Günde 5 kere arardım inan,az para değil tvler![]()