By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,856
Boemerhaba
Vestel 24''
HA5100 tv de kullanılan panel hakkında bilgi verebilirmisiniz
üreticisi ,model numarası. bulabilirmiyim, fiyatı ne kadardır vs
Boemerhaba
Vestel 24''
HA5100 tv de kullanılan panel hakkında bilgi verebilirmisiniz
üreticisi ,model numarası. bulabilirmiyim, fiyatı ne kadardır vs
CsotSelamlar bu cihaz için bilgi alabilirmiyim teşekkürler
Boe
Panel türünü öğrenebilir miyim lütfen?
LgPanel bilgisi ve kart bilgisi verebilir misiniz lütfen
Çok teşekkür ederim. Üstat BOE IPS demişsiniz ama panellook sitesinde 58 BOE üretimi tek panel var, o da UV2A. Acaba bir hata var mı?Boe ips
İps panelde her açıdan renkler bozulmadan izlersiniz.Çok teşekkür ederim. Üstat BOE IPS demişsiniz ama panellook sitesinde 58 BOE üretimi tek panel var, o da UV2A. Acaba bir hata var mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam emin misiniz ? 55 değil, 58 bu panel . Fikoloji de UV2A diyor, rica etsem tekrar kontrol edebilir misiniz lütfen.Boe ips panel her açıdan renkler bozulmadan izlersiniz.
Resmini eklediğiniz tv nin paneli 58QFHD BOE HF580QUB-F20Hocam emin misiniz ? 55 değil, 58 bu panel . Fikoloji de UV2A diyor, rica etsem tekrar kontrol edebilir misiniz lütfen.
Çok teşekkür ederim, panelook sitesinde gördüğüm aynı panel, uv2a.Resmini eklediğiniz tv nin paneli 58QFHD BOE HF580QUB-F20
Boe nin renkleri (uv2a olsa da) Diğerlerine göre yan açıdan izlemelerde daha nettir tv yi satın aldınız mı? Aldıysanız görüntü hakkında deneyimlerinizi resim ekleyerek bizimle paylaşın.Çok teşekkür ederim, panelook sitesinde gördüğüm aynı panel, uv2a.
Aldım ama henüz açmadım, kurulunca mutlaka paylaşırım.Boe nin renkleri (uv2a olsa da) Diğerlerine göre yan açıdan izlemelerde daha nettir tv yi satın aldınız mı? Aldıysanız görüntü hakkında deneyimlerinizi resim ekleyerek bizimle paylaşın.
Hayırlı olsun.Aldım ama henüz açmadım, kurulunca mutlaka paylaşırım.
SağolunHayırlı olsun.
Teşekkür ederim