Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

W Çevrimdışı

WaylandIZMIR

Yeni Üye
7 Mar 2023
12
45
Neden değişim fişi yazdırmadınız. Aldığınız yerden hemen yenisini alabilirdiniz.
Aldığım yerde stok bitmiş. Zaten bu TV fabrikada bile yok. Neden yok onu da anlamadım ama ilginç. Yani üretici bir firma da nasıl ürün olmaz. Panelleri mi yok nedir. Neyse konuya hakim değilim. Bu kadar para verip 20-25 gün TV beklemek gerçekten morallerimi sıfıra indirdi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Edit: Vestel aradı, Martın son haftasına kadar bu TV yok dedi. Heves meves kalmadı artık. Keşke almasaydım moduna girdim :(

Merhabalar. İzmir Gaziemir 5M Migros
Şuan da da Ege üniversitesini geçtikten sonra olan 5M Migros'da 3 tane stok bulunuyor. İlgilenenlere duyurulur.
Salı günü saat 16-17 arasında tvlere bakan genç karı-kocamısınız acaba :)
Saati tam hatırlamıyorum ama bu saatlerdi,ben de o sırada çift çıkışlı telefon şarj cihazına bakıyordum,hemen tvlerin arkasındaki reyonda.Gerçi her gittiğimizde tv bakanları görüyorum tabii,hatta bazı avmlerde farklı marka bakanları da uyarıyorum" almayın,paranıza yazık" diye :)
Bu arada vesteli arayıp,Bornova'da 3 adet tv olduğunu ve mağazalarda var olanı neden beklemek zorunda kaldığını sor,ben sorardım,neden bekleyesin ,veya ona uygun bir tv gönderin derdim,koskoca fabrikada nasıl stok kalmamış,20 şer adetmi üretiyormuşlar tvleri.<-- Bunu kızgınlıktan yazdım
Günde 5 kere arardım inan,az para değil tvler :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,851
Aldığım yerde stok bitmiş. Zaten bu TV fabrikada bile yok. Neden yok onu da anlamadım ama ilginç. Yani üretici bir firma da nasıl ürün olmaz. Panelleri mi yok nedir. Neyse konuya hakim değilim. Bu kadar para verip 20-25 gün TV beklemek gerçekten morallerimi sıfıra indirdi.

Saati tam hatırlamıyorum ama bu saatlerdi,ben de o sırada çift çıkışlı telefon şarj cihazına bakıyordum,hemen tvlerin arkasındaki reyonda.Gerçi her gittiğimizde tv bakanları görüyorum tabii,hatta bazı avmlerde farklı marka bakanları da uyarıyorum" almayın,paranıza yazık" diye :)
Bu arada vesteli arayıp,Bornova'da 3 adet tv olduğunu ve mağazalarda var olanı neden beklemek zorunda kaldığını sor,ben sorardım,neden bekleyesin ,veya ona uygun bir tv gönderin derdim,koskoca fabrikada nasıl stok kalmamış,20 şer adetmi üretiyormuşlar tvleri.<-- Bunu kızgınlıktan yazdım
Avm nin talebine (Miktar) Göre üretiliyor.

W Çevrimdışı

wrldspwn

Yeni Üye
15 Kas 2021
12
29
merhaba fotodaki barkodlu tvlerin panel ve anakart bilgisini alabilir miyim? şimdiden teşekkurler.

IMG_20230309_124318.jpg

IMG_20230309_124249.jpg

W Çevrimdışı

WaylandIZMIR

Yeni Üye
7 Mar 2023
12
45
Merhaba, arkadaşıma tv aldık. bu hangi paneldir acaba rica etsem?

engintv.jpg

Şimdi siz böyle yazdıktan sonra bende gaza gelip arayıp, kalayı bastım fabrikaya :) Migrostan ürün değişimi yokmuş. İlla fabrika gönderecekmiş. Ondan dolayı Migrosdan ürünü alamıyorum.
Bende dedim ki bu kadar para verip 1 ay beklemek sinirime dokunuyor açıkçası, o zaman ürünü iade edeyim, gideyim stok olan Migrostan ürünü alayım. O şekilde en azından 2-3 gün içinde TV yi alabilirim. O zaman bir kayıt açalım dedi. Bakalım şimdi neler olacak. Fabrikanın geri dönüşünü bekliyorum.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,851
Merhaba, arkadaşıma tv aldık. bu hangi paneldir acaba rica etsem?

engintv.jpg

Şimdi siz böyle yazdıktan sonra bende gaza gelip arayıp, kalayı bastım fabrikaya :) Migrostan ürün değişimi yokmuş. İlla fabrika gönderecekmiş. Ondan dolayı Migrosdan ürünü alamıyorum.
Bende dedim ki bu kadar para verip 1 ay beklemek sinirime dokunuyor açıkçası, o zaman ürünü iade edeyim, gideyim stok olan Migrostan ürünü alayım. O şekilde en azından 2-3 gün içinde TV yi alabilirim. O zaman bir kayıt açalım dedi. Bakalım şimdi neler olacak. Fabrikanın geri dönüşünü bekliyorum.
Csot

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Gaza gelmek demeyelim,ben öyle yapardım ve yaptım da :)
Bir daha ara ve "karar çıkmadı mı bizim 17.000 binlik tv hakkında" diye sor(kaça aldıysan) ,ve "sizlerin yüzünden mağdur olduk ailecek" dersin, ki doğrusu da bu zaten. Olmadı 2 saat sonra tekrar ara :)

W Çevrimdışı

WaylandIZMIR

Yeni Üye
7 Mar 2023
12
45
Şuan migrosdayım. 2 adet stok var. İkisininde resimlerini aldım. Rica etsem ikisi hangi panel söyler misiniz. Teşekkürlerimi sunarım

IMG-20230310-WA0003.jpg

IMG-20230310-WA0002.jpg

W Çevrimdışı

WaylandIZMIR

Yeni Üye
7 Mar 2023
12
45
Gaza gelmek demeyelim,ben öyle yapardım ve yaptım da :)
Bir daha ara ve "karar çıkmadı mı bizim 17.000 binlik tv hakkında" diye sor(kaça aldıysan) ,ve "sizlerin yüzünden mağdur olduk ailecek" dersin, ki doğrusu da bu zaten. Olmadı 2 saat sonra tekrar ara :)
Ona çare bulmuşlar. Servis mağdur olanlara TV getirip kuruyor. Örneğin 32 inç FHD tv gibi tvler. Yeni eve sokmayacağımız aletler. Her neyse o kısmı geçtim. Dün fabrikayla biraz sert konuştum. (Artık ne kadar etkili olduysa bilemiyorum) Sonra servisi arayıp, müşteri ürünün değişimini istiyor diye servis fişi hazırlattım ve bununla beraber Migrosa gittim, 2 tane stokta varmış, nerden çıktıysa o :) Değişim yapıldı ve çarşamba günü bana getirecekler. Şehir dışı ilçede oturduğum için bu tarafa sık gelen araç yokmuş. Beklemem gerekiyor ama ay sonuna kadar fabrikayı bekleyeceğime, çarşambayı beklerim sorun yok. Dertlerimi dinlediğiniz için teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

WaylandIZMIR

Yeni Üye
7 Mar 2023
12
45
Neden değişim fişi yazdırmadınız. Aldığınız yerden hemen yenisini alabilirdiniz.
Onu akıl edemedim. Ve stok yok dendi önce. Ondan da aklıma gelmedi öyle birşey fakat yine de bugün değişim yaptırdım. Çarşamba günü yeni tv evime gelecek. Umarım bu sefer sorun olmaz. Hevesim kırıldı bir kere. Heyecan kaçtı. Saygılarımla

Geri
Üst Alt