W
WaylandIZMIR
Yeni Üye
- 7 Mar 2023
- 12
- 45
Merhaba, arkadaşıma tv aldık. bu hangi paneldir acaba rica etsem?
Migrostan ürün değişimi yokmuş. İlla fabrika gönderecekmiş. Ondan dolayı Migrosdan ürünü alamıyorum.
Bende dedim ki bu kadar para verip 1 ay beklemek sinirime dokunuyor açıkçası, o zaman ürünü iade edeyim, gideyim stok olan Migrostan ürünü alayım. O şekilde en azından 2-3 gün içinde TV yi alabilirim. O zaman bir kayıt açalım dedi. Bakalım şimdi neler olacak. Fabrikanın geri dönüşünü bekliyorum.

Şimdi siz böyle yazdıktan sonra bende gaza gelip arayıp, kalayı bastım fabrikayaSalı günü saat 16-17 arasında tvlere bakan genç karı-kocamısınız acaba
Saati tam hatırlamıyorum ama bu saatlerdi,ben de o sırada çift çıkışlı telefon şarj cihazına bakıyordum,hemen tvlerin arkasındaki reyonda.Gerçi her gittiğimizde tv bakanları görüyorum tabii,hatta bazı avmlerde farklı marka bakanları da uyarıyorum" almayın,paranıza yazık" diye
Bu arada vesteli arayıp,Bornova'da 3 adet tv olduğunu ve mağazalarda var olanı neden beklemek zorunda kaldığını sor,ben sorardım,neden bekleyesin ,veya ona uygun bir tv gönderin derdim,koskoca fabrikada nasıl stok kalmamış,20 şer adetmi üretiyormuşlar tvleri.<-- Bunu kızgınlıktan yazdım
Günde 5 kere arardım inan,az para değil tvler![]()

Bende dedim ki bu kadar para verip 1 ay beklemek sinirime dokunuyor açıkçası, o zaman ürünü iade edeyim, gideyim stok olan Migrostan ürünü alayım. O şekilde en azından 2-3 gün içinde TV yi alabilirim. O zaman bir kayıt açalım dedi. Bakalım şimdi neler olacak. Fabrikanın geri dönüşünü bekliyorum.
Son düzenleme: