WaylandIZMIR
Yeni Üye
Merhaba, arkadaşıma tv aldık. bu hangi paneldir acaba rica etsem?
Migrostan ürün değişimi yokmuş. İlla fabrika gönderecekmiş. Ondan dolayı Migrosdan ürünü alamıyorum.
Bende dedim ki bu kadar para verip 1 ay beklemek sinirime dokunuyor açıkçası, o zaman ürünü iade edeyim, gideyim stok olan Migrostan ürünü alayım. O şekilde en azından 2-3 gün içinde TV yi alabilirim. O zaman bir kayıt açalım dedi. Bakalım şimdi neler olacak. Fabrikanın geri dönüşünü bekliyorum.
Şimdi siz böyle yazdıktan sonra bende gaza gelip arayıp, kalayı bastım fabrikayaSalı günü saat 16-17 arasında tvlere bakan genç karı-kocamısınız acaba
Saati tam hatırlamıyorum ama bu saatlerdi,ben de o sırada çift çıkışlı telefon şarj cihazına bakıyordum,hemen tvlerin arkasındaki reyonda.Gerçi her gittiğimizde tv bakanları görüyorum tabii,hatta bazı avmlerde farklı marka bakanları da uyarıyorum" almayın,paranıza yazık" diye
Bu arada vesteli arayıp,Bornova'da 3 adet tv olduğunu ve mağazalarda var olanı neden beklemek zorunda kaldığını sor,ben sorardım,neden bekleyesin ,veya ona uygun bir tv gönderin derdim,koskoca fabrikada nasıl stok kalmamış,20 şer adetmi üretiyormuşlar tvleri.<-- Bunu kızgınlıktan yazdım
Günde 5 kere arardım inan,az para değil tvler![]()
Migrostan ürün değişimi yokmuş. İlla fabrika gönderecekmiş. Ondan dolayı Migrosdan ürünü alamıyorum. Bende dedim ki bu kadar para verip 1 ay beklemek sinirime dokunuyor açıkçası, o zaman ürünü iade edeyim, gideyim stok olan Migrostan ürünü alayım. O şekilde en azından 2-3 gün içinde TV yi alabilirim. O zaman bir kayıt açalım dedi. Bakalım şimdi neler olacak. Fabrikanın geri dönüşünü bekliyorum.
Son düzenleme: