Panda panelMerhaba. Toshiba 50UA3A63DT televizyon aldım. Rica etsem panel bilgisini öğrenebilir miyim?
![]()
LG panelMerhaba, Vestel 55Q9900 TV satın aldım, panel ve anakartı için bilgi verebilir misiniz?
![]()
Boe panel mb180e anakart![]()
Merhabalar . Panel bilgisi alabilir miyim?
Techwood 65tws218
Konusunda bilgi verildiPanel hakkında bilgi alabilir miyim?
![]()
Hkc panel![]()
Merhaba panel bilgisi alabilirmiyim
Konusu bura degil fakat, uymaz güç giriş soketi farklı uymaz. Panel voltaj çıkışı da ters diye hatırlıyorum. 17mb95 olabilir ondada smart öldü. Bence bu kadar aksiyon aramaktansa android box alabilirsiniz.selamünaleyküm
vestel 17MB81-2 main bord anakartlı olan televizyonu internetli wifili yapmak istiyorum
bunu nasıl yapabiliriz ve 17MB211 anakart uyar diyorlar yardımcı olabilecek teknik ustalar var mı teşekkür ederim
selamünaleyküm
vestel 17MB81-2 main bord anakartlı olan televizyonu internetli wifili yapmak istiyorum
bunu nasıl yapabiliriz ve 17MB211 anakart uyar diyorlar yardımcı olabilecek teknik ustalar var mı teşekkür ederim
hocam insanları kolaya alıştırdık al şu lokmayı ye dedik insanın yaşam döngüsü neye yaradı kiKonusu bura degil fakat, uymaz güç giriş soketi farklı uymaz. Panel voltaj çıkışı da ters diye hatırlıyorum. 17mb95 olabilir ondada smart öldü. Bence bu kadar aksiyon aramaktansa android box alabilirsiniz.
Dedim ya yerine mb95 olur onda da smart özelliği bitti. Ben 55000 TL verecegime araç modelini yükseltirdimhocam insanları kolaya alıştırdık al şu lokmayı ye dedik insanın yaşam döngüsü neye yaradı ki
bana dün müşterim geldi dediki bende bir citroen 2017 model araç var bunu koltuk ısıtmalı yapmak istiyorum dedi
bende bu özellik aracında yok bana dediki biz insan değilmiyiz avrupada ki modellerde var doğrudur var dedim o zaman bana parçaların kodlarını ver ben alayım dışarıdan temin edeyim dedi bende merkez veya fransaya yazalım dedim yazdım ve parça kodlarını aldık müşteriye bilgi verdim oda bugün geldi ve 55000 tl lik sipariş verdi. Adama sizin gibi sordum ( Bence bu kadar aksiyon aramaktansa araçta ne varsa onu kullana bilirsiniz dedim) ve kardeşim ben aksiyon istiyorum ve yapacağım değişiklik macera aramazsak bu dünyada yaşamanın anlamı ne dedi.
bende diyorum hocam mantıklı değilmi 17MB81-2 karta uyacak main board varsa rica edeyim
ha bu işte çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için hocam pek hocam panel voltajını aynısını bulursam peki olur mu siz bu işin pirisinizDedim ya yerine mb95 olur onda da smart özelliği bitti. Ben 55000 TL verecegime araç modelini yükseltirdim![]()
Ben sizi yanlış anlama veya yadırgama yapmadım. Bunu öncelikle bı kenara koyalım.
Ne yazikki bazı şeyler hep olumlu olmuyor. Mb81 de kullanılan kartın soket girişi büyük, şöyle yapılabilir. Mb211 ana karta geçiş yapabilirsiniz tabiki, bunun için besleme kartı da almanız lazım, bunun arasındaki bağlantı kablosu ve wifi kart kablosu da. Bunu da en güzel nasıl yaparsınız ekranı kırık bir TV alıp içini sizin TV ye aktarirsiniz. Ama bu işlemde o kadar fazla farklılık var ki sonuç tamam kesin olur demek zor.
Çünkü mevcut panel voltajı, panel üreticisi, panel yapısı, t-conlu t-consuz, gibi etkenler de mevcut. Misal 10 tane panel uretcisi var diyelim sizin ki ile karşıdaki uyacak mı bakılmalı, yazılım da önemli, panel voltaj çıkış pini doğru olmalı. Yani arabadan örnek yine verecek olursak, koltuk ısıtma yurt dışında var. Bizde yok, tamam bizde soket girişleri var isteyelim takalım. Bitti...
Ama bu elektronik hatta TV, biraz daha farklı işleyiş mevcut sadece tahmini söylüyorum 10 dan fazla dikkat edilecek konu var
Estağfurullah, dediğim gibi olmaz diye birşey yokturha bu işte çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için hocam pek hocam panel voltajını aynısını bulursam peki olur mu siz bu işin pirisiniz