hocam insanları kolaya alıştırdık al şu lokmayı ye dedik insanın yaşam döngüsü neye yaradı kiKonusu bura degil fakat, uymaz güç giriş soketi farklı uymaz. Panel voltaj çıkışı da ters diye hatırlıyorum. 17mb95 olabilir ondada smart öldü. Bence bu kadar aksiyon aramaktansa android box alabilirsiniz.
bana dün müşterim geldi dediki bende bir citroen 2017 model araç var bunu koltuk ısıtmalı yapmak istiyorum dedi
bende bu özellik aracında yok bana dediki biz insan değilmiyiz avrupada ki modellerde var doğrudur var dedim o zaman bana parçaların kodlarını ver ben alayım dışarıdan temin edeyim dedi bende merkez veya fransaya yazalım dedim yazdım ve parça kodlarını aldık müşteriye bilgi verdim oda bugün geldi ve 55000 tl lik sipariş verdi. Adama sizin gibi sordum ( Bence bu kadar aksiyon aramaktansa araçta ne varsa onu kullana bilirsiniz dedim) ve kardeşim ben aksiyon istiyorum ve yapacağım değişiklik macera aramazsak bu dünyada yaşamanın anlamı ne dedi.
bende diyorum hocam mantıklı değilmi 17MB81-2 karta uyacak main board varsa rica edeyim