Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

20220719_131415_HDR.jpg

Tv ekran modelim 55 inçte genelde lg qled oluyormuş benimkiside öylemi.

Birşeyi daha çok merak ediyorum. Qled samsung teknolojisi. Lg de nanocel var. Lg kendisine bile qled koyamazken vestele nasıl satabiliyor. Lg qled i nasıl üretiyor kısacası. Az bilgi verebilirmisiniz çok merak ettim

@Gokhanozkan, benimde aklım almadığı noktaya değinmişsin. Vestel qled serisi model konularına bakarsan kullandığı panel modelleri vermişler. LG de var BOE de var ips olarak. QLED serisinin panel kodlarına bakıyorum. Sonra standart Vestel LED serilerine bakiyorum aynı panel abi. Bildiğin standart Regal Vestel LED modellerinde kullandıkları aynı panel. Aynı panel nasıl qled oluyor peki ? Tahminim şu yönde aynı standart ips paneli alıyor abi arka aydınlatma LED seritlerimi ne diyorlar herhalde onlari daha fazla koyuyorlar arka LED ışıklarını. Sonra bu paneli koyup daha çok parlaklık verip al sana qled tv diye satıyorlar. Güya qled tv yersen 😀

20220719_131415_HDR.jpg

Birşeyi daha çok merak ediyorum. Qled samsung teknolojisi. Lg de nanocel var. Lg kendisine bile qled koyamazken vestele nasıl satabiliyor. Lg qled i nasıl üretiyor kısacası. Az bilgi verebilirmisiniz çok merak ettim
En çok merak ettiklerim arasında lütfen form üyeleri şu konu hakkinda bilgi rica ediyorum ediyoruz

IMG_20220805_161744.jpg

Merhaba ustam,
Bugün alım yaptım. Panel ve board bilgisi alabilir miyim? Hiçbir yerde bu ürün ile ilgili bilgi yok. Ne satışı var internette ne başka bilgisi...

@Gokhanozkan, benimde aklım almadığı noktaya değinmişsin. Vestel qled serisi model konularına bakarsan kullandığı panel modelleri vermişler. LG de var BOE de var ips olarak. QLED serisinin panel kodlarına bakıyorum. Sonra standart Vestel LED serilerine bakiyorum aynı panel abi. Bildiğin standart Regal Vestel LED modellerinde kullandıkları aynı panel. Aynı panel nasıl qled oluyor peki ? Tahminim şu yönde aynı standart ips paneli alıyor abi arka aydınlatma LED seritlerimi ne diyorlar herhalde onlari daha fazla koyuyorlar arka LED ışıklarını. Sonra bu paneli koyup daha çok parlaklık verip al sana qled tv diye satıyorlar. Güya qled tv yersen 😀
Örnek var mı ben bı kactane baktım farklı çıktı ? Araştıralım bı?
Zaten qled de panel kasa katmanları genelde işlevsel canlı göstermek için. Bu seferde panelde bukutlanma dalgalanma görüyoruz 😊

20220719_131415_HDR.jpg

lg panel
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu türden ilk üretici nakliye TV'leri
'nin 2013 yılında bu teknolojiye yönelik ticari markası Triluminos'tur. 2015
'da,
,
,
ve Sony, LCD TV'lerin QD geliştirilmiş LED arka aydınlatmasını gösterdi.
CES 2017'de
, 'SUHD' TV'lerini 'QLED' olarak yeniden adlandırdı; Nisan 2017'de Samsung, QD geliştirilmiş TV'leri üretmek ve pazarlamak için
ve TCL ile QLED Alliance'yi kurdu.

yani hepsi bulaşmış kimisi oled olara devam etti kimi qled

IMG_20220805_161744.jpg

Merhaba ustam,
Bugün alım yaptım. Panel ve board bilgisi alabilir miyim? Hiçbir yerde bu ürün ile ilgili bilgi yok. Ne satışı var internette ne başka bilgisi...
İhraç ürün bakılmaz böyle menü 4725 yapıp ekleyin

Menü görünümü ektedir. Gittik nasıl ürün Bulduk acaba...

IMG_20220805_18321292f1d550dd65379a.jpg
180 ana kart
LG panel

Ürün kodu 20275025 bu tv nasildir anakarti paneli nedir.Şimdiden tesekkur ederim.

WhatsApp-Image-2022-08-06-at-14.29.37.jpg

panel bilgisini öğrenmek istiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt