Evet tarih doğrudur.
Merhabalar kullanilan anakart ve ekran ögrenebilirmiyim bide tv üretimi kare içine alinan yer mi 2022 7. hafta mi
LG panel
Mb180 ana kart
Evet tarih doğrudur.
Merhabalar kullanilan anakart ve ekran ögrenebilirmiyim bide tv üretimi kare içine alinan yer mi 2022 7. hafta mi
Teşekkür ederim Üstad..LG IPS panel
Mb180 ana kart
Merhaba, Vestel 55Q9900 TV satın aldım, panel ve anakartı için bilgi verebilir misiniz?
Panda panelMerhaba. Toshiba 50UA3A63DT televizyon aldım. Rica etsem panel bilgisini öğrenebilir miyim?
LG panelMerhaba, Vestel 55Q9900 TV satın aldım, panel ve anakartı için bilgi verebilir misiniz?
Boe panel mb180e anakart
Merhabalar . Panel bilgisi alabilir miyim?
Techwood 65tws218
Konusunda bilgi verildiPanel hakkında bilgi alabilir miyim?
Hkc panel
Merhaba panel bilgisi alabilirmiyim
Konusu bura degil fakat, uymaz güç giriş soketi farklı uymaz. Panel voltaj çıkışı da ters diye hatırlıyorum. 17mb95 olabilir ondada smart öldü. Bence bu kadar aksiyon aramaktansa android box alabilirsiniz.selamünaleyküm
vestel 17MB81-2 main bord anakartlı olan televizyonu internetli wifili yapmak istiyorum
bunu nasıl yapabiliriz ve 17MB211 anakart uyar diyorlar yardımcı olabilecek teknik ustalar var mı teşekkür ederim
selamünaleyküm
vestel 17MB81-2 main bord anakartlı olan televizyonu internetli wifili yapmak istiyorum
bunu nasıl yapabiliriz ve 17MB211 anakart uyar diyorlar yardımcı olabilecek teknik ustalar var mı teşekkür ederim