TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
panda![]()
![]()
Merhabalar size zahmet panel bilgisi paylaşabilir misiniz
panda![]()
![]()
Merhabalar size zahmet panel bilgisi paylaşabilir misiniz
17MB140 anakart![]()
Panel ve anakart nedir, ogrenebilir miyim ?
17MB170 anakart20275793
SN:8757287 200033
65UA3A63DT TOSHİBA
PANEL BİLGİSİ VERİRMİSİNİZ
65UA3A63DT SAMSUNG VA SAKAİ VA ve BOE IPS
Bu sitede benim incelediğim kadarıyla panel bilgisi olarak bun markaları veriyor. Siz bana panel bilgisi olarak LG dediniz .
acaba yeni üretimlerde LG kullanıyorlar. kolay gelsin
Hocam tv'den memnun musun ışık sızması filan var mı acaba? Ben de düşünüyorum yorumunuz karar vermemde etkili olacak. Son olarak çerçeveleri kalın mı ?![]()
Merhaba ,
Rica etsem panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim?
Merhaba , 42" Lg den sonra gayet büyük geldi. Şu an için memnunum gözle görünür herhangi bir ışık sızması problemi göremedim. Çerçeveler boyutuna göre çok kalın değil yaklaşık 1,5 cm civarı. İnternete bağlayınca güncelleme geldi ve yüklendi. Tüm platformların uygulamaları yüklü ve gayet akıcı takılma donma vs. olmadı. Vestel servisi ücretsiz kurulumunu yaptı ve 3 yıl garantili dedi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Hocam tv'den memnun musun ışık sızması filan var mı acaba? Ben de düşünüyorum yorumunuz karar vermemde etkili olacak. Son olarak çerçeveleri kalın mı ?
Çok teşekkürler hocam siparişi verdim gelmesini bekliyorum.Merhaba , 42" Lg den sonra gayet büyük geldi. Şu an için memnunum gözle görünür herhangi bir ışık sızması problemi göremedim. Çerçeveler boyutuna göre çok kalın değil yaklaşık 1,5 cm civarı. İnternete bağlayınca güncelleme geldi ve yüklendi. Tüm platformların uygulamaları yüklü ve gayet akıcı takılma donma vs. olmadı. Vestel servisi ücretsiz kurulumunu yaptı ve 3 yıl garantili dedi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Peki 9800 de ışık sızması çok mevcut mu? Karanlık ortamda pişman eder mi sizce ?9800 edge 9600 dled
Tesekkur ederim17MB140 anakart
hkc panel
seri no doğrumu?Merhaba panel markasını ve anakart bilgisini paylaşabilir misiniz ?
SN: 8698902 747813
Teşekkürler