Boe panel IPSMerhaba yeni aldığım televizyonun panel, panel tipi ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
![]()
Mb180e ana kart
Boe panel IPSMerhaba yeni aldığım televizyonun panel, panel tipi ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
![]()
Seri numarası verirseniz buradan bakabiliriz.Vestel grubu panel modellerini nereden öğrenebiliyoruz? Bunların yazılı olduğu bir döküman ya da bilgi hattı gibi bir şey var mı?
Teşekkür ederim.Boe panel IPS
Mb180e ana kart
65” VA panel bir tavsiyeniz olurmu acaba? Genellikle VA panallerde samsung Qled serilerde mi kalmak gerekir?lg ve boe kullanışmış ıps paneller
lg panel![]()
Merhaba ,
Rica etsem panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim?
İkisideMerhaba, aşağıdaki seri numaralı televizyonların panel markalarını ve anakart bilgilerini paylaşabilir misiniz?
SN 1: 8782161 200784
SN 2: 8782161 200785
Teşekkürler
9800 edge 9600 dledMerhaba. Yeni üye oldum. Her yerde araştırıp forumda da sayfa sayfa gezip bulamadığım bir şey soracağım. Daha önce illaki konusu geçmiştir ama bulamadım. 55UA9800 ve 55UA9600 de panel ve aydınlatma aynı mı? 9800 edge aydınlatma kullanıyormuş. 9600de bu durum aynı mı? Çünkü 9800 aldım. Eğer 9600 edge değil de daha iyi bir aydınlatma kullanıyorsa ona göre değişim talep edeceğim, cihaz henüz bana ulaşmadı zaten.