seri no doğrumu?Merhaba panel markasını ve anakart bilgisini paylaşabilir misiniz ?
SN: 8698902 747813
Teşekkürler
Servise bildirim yapın çift bant olduğunuBu kutu daha önce açılmış sanıyorum. Mavi şeritli bant kenarlardan kesik üstüne şeffaf bant yapıştırılmış. Fotoğrafta da göstermeye çalıştım.Bu durum normal olmasa gerek. Ne yapmam gerekiyor acaba?Servis geldiğinde servise tutanak tutturup geri gönderebilir miyim?
17MB180E anakart
panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim rica etsem
Evet seri no doğru bir problem mi var acaba ?seri no doğrumu?
tşk ederim hocam Allah razı olsun geçen hafta 1 tane almıştım boe panel 17mb140tc anakart çıkmıştı çok güzel görüntü veriyordu bu sefer lg panel 17mb180e anakart bakalım bu nasıl göstericek. daha öncede bir kaç tane boe panel tv denk gelmişti gerçekten çok güzel gösteriyordu umarım lg panel de iyidir.17MB180E anakart
lg panel
Teşekkür ederim cevabınız için. Servis geldiğinde belirttim fotoğraf çekti çift bant olduğuna dair. Cihaz gelmişken sorunu yoksa değiştirmekle uğraşmamak için bakalim dedim. Kurulum yapıldı servis menüsünden baktı 185 saat çalışma süresi olduğunu gördük. Bu süre normal midir?Ekranında jelatin yoktu bunu sordum Vestel üretimi tv'lerde ekranda jelatin olmuyor dedi doğru mudur? Olmadı 1-2 gün inceleyip iade edeceğim.Servise bildirim yapın çift bant olduğunu
seri no hatalı barkod foto eklermisinPanel markasını ve anakart bilgisini paylaşabilir misiniz ?
SN: 8698902 747813
Ekranda jelatin yok ön panelde olur. 185 saat kullanılmışTeşekkür ederim cevabınız için. Servis geldiğinde belirttim fotoğraf çekti çift bant olduğuna dair. Cihaz gelmişken sorunu yoksa değiştirmekle uğraşmamak için bakalim dedim. Kurulum yapıldı servis menüsünden baktı 185 saat çalışma süresi olduğunu gördük. Bu süre normal midir?Ekranında jelatin yoktu bunu sordum Vestel üretimi tv'lerde ekranda jelatin olmuyor dedi doğru mudur? Olmadı 1-2 gün inceleyip iade edeceğim.
Bu kutunun üstündeki CHECKED yazan bant nedir ? Fabrika mı öyle bantlıyor yoksa internette satan firma mı ?Ekranda jelatin yok ön panelde olur. 185 saat kullanılmış
İşte sadece çerçevelerde jelatin var ama panelde jelatin yoktu olması gerekiyor değil mi yani servis jelatin olmuyor derken yalan mı söylemiş. 185 saat bu ürünün kullanılıp iade edildiğinin göstergesi değil mi? Ona göre iade edeceğim. Bende de nasil şans varsa onvo aldım iade edilmiş ürün çıktı bunu aldım bu da aynı şekilEkranda jelatin yok ön panelde olur. 185 saat kullanılmış