Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Merhabalar,

Elimde 58U9500 televizyon var. Seri numarası şu şekilde: 8410677 001692

Panelin tam markasını ve modelini öğrenmem mümkün müdür acaba? Bilgisayara bir monitör almak için renk konusunda kıyaslama yapmam gerekiyor da :)

Panel her ne ise ben bu fiyata bu görüntü kalitesi almayı beklemiyordum açıkçası. Beklentilerimin bir hayli üstünde çıktı.

Çok teşekkürler.

Merhabalar,

Elimde 58U9500 televizyon var. Seri numarası şu şekilde: 8410677 001692

Panelin tam markasını ve modelini öğrenmem mümkün müdür acaba? Bilgisayara bir monitör almak için renk konusunda kıyaslama yapmam gerekiyor da :)

Panel her ne ise ben bu fiyata bu görüntü kalitesi almayı beklemiyordum açıkçası. Beklentilerimin bir hayli üstünde çıktı.

Çok teşekkürler.
Chot panel mb230 Anakart

20220126_000418.jpg

Panel bilgisi alabilir miyim

Merhaba,

Eski bir SEG TV Dedem lerde ki acaba paneli nedir?

Görüntüsü gayet güzel.

20220126_093319.jpg

Adem hocam auo panel ve samsung paneli kıyaslaması. Onun yorumlarına bakarak şanslı hissettim :) katılır mısınız ? Cevabınız için de ayrıca teşekkür ederim.
Maalesef iyi kötü tarzı yorumlar yapmıyorum tam tersi çıkabilir sorumluluk almak istemem. :)

Cevaplarınız için içtenlikle teşekkür ederim.

Babama Nexon 50 NXN 90A1 model 50 inç 4K Ultra HD TV aldık.

Board u ve paneli ne çıkacak çok merak ediyorum. Hiçbir yerde bilgi yok. Kutuyu açmadan önce burada paylaşayım. Yan açılardan görünmesi bizim için önemli VA panel çıkarsa belki iade ederiz bilemiyorum.

Board u nasıl çıkacak acaba youtube vs düzgün çalışır inşallah. Sunny ve yan sanayi android almadığımıza umarım pişman olmayız.

iyi günler vestel 55inç tv almak istiyorum ama paneller karma geldiği için bazı modellerde kararsızım hangi modelin paneli daha iyidir
android veya smart fark etmez
şimdiden teşekkür ediyorum :)

Cevaplarınız için içtenlikle teşekkür ederim.

Babama Nexon 50 NXN 90A1 model 50 inç 4K Ultra HD TV aldık.

Board u ve paneli ne çıkacak çok merak ediyorum. Hiçbir yerde bilgi yok. Kutuyu açmadan önce burada paylaşayım. Yan açılardan görünmesi bizim için önemli VA panel çıkarsa belki iade ederiz bilemiyorum.

Board u nasıl çıkacak acaba youtube vs düzgün çalışır inşallah. Sunny ve yan sanayi android almadığımıza umarım pişman olmayız.
Kutu üzerindeki barkodun resmini buraya ekleyin.

Geri
Üst Alt