B
Bloodcrown
Yeni Üye
- 25 Ocak 2022
- 2
- 38
Model ismi filan yok mudur bu panelin?Chot panel mb230 Anakart
Model ismi filan yok mudur bu panelin?Chot panel mb230 Anakart
İsmi yani markası chot Va panelModel ismi filan yok mudur bu panelin?
Kutu üzerindeki barkodun resmini buraya ekleyin.Cevaplarınız için içtenlikle teşekkür ederim.
Babama Nexon 50 NXN 90A1 model 50 inç 4K Ultra HD TV aldık.
Board u ve paneli ne çıkacak çok merak ediyorum. Hiçbir yerde bilgi yok. Kutuyu açmadan önce burada paylaşayım. Yan açılardan görünmesi bizim için önemli VA panel çıkarsa belki iade ederiz bilemiyorum.
Board u nasıl çıkacak acaba youtube vs düzgün çalışır inşallah. Sunny ve yan sanayi android almadığımıza umarım pişman olmayız.
Aynı üründen bende aldım dün akşam, henüz ulaşmadı ama bende takipteyim.Kutu üzerindeki barkodun resmini buraya ekleyin.
aynı üründen dün akşam bende sipariş geçtim bekliyorum, bende sunny axen awox vs almaktansa vestel servis güvencesi ve yine piyasaya göre uygun (ben aldığımda en ucuz 50 inch 4k tv idi) olması sebebiyle aldım, 2012 model 43 inch FHD philipsten geçeceğim İnşallah pişman olmam.Cevaplarınız için içtenlikle teşekkür ederim.
Babama Nexon 50 NXN 90A1 model 50 inç 4K Ultra HD TV aldık.
Board u ve paneli ne çıkacak çok merak ediyorum. Hiçbir yerde bilgi yok. Kutuyu açmadan önce burada paylaşayım. Yan açılardan görünmesi bizim için önemli VA panel çıkarsa belki iade ederiz bilemiyorum.
Board u nasıl çıkacak acaba youtube vs düzgün çalışır inşallah. Sunny ve yan sanayi android almadığımıza umarım pişman olmayız.
acaba bu panel VA / IPS hangisidir acaba öğrenebilirmiyim. Siyah meselesi benim için önemli ..yardımlarınızı bekliyorum.Auo panel 230 Anakart
bu panelin AUOI olduğu ifade edildi.. güzel bir panel bildiğim kadarı ile .. 230MB nasıldır. birde VA veya IPS konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Hangi gruba giriyor. Teşekkür ederim
TOSHİBA 43UL2063DT Smart TV 5.300 TL DEĞERMİ BİLMİYORUM.
101283002112100329
a101 de mağazada buldum ancak panel bilgisine göre hareket edeceğim. Bilgi verirseniz teşk. ederim.
Hayırlı olsun benim de borusan lojistik kargoda, bekliyorum.TV mız geldi.
Board ve Panel bilgileri nedir acaba?
Önceki mesajda da yazmıştım sizin tv va panel yan açı izlemelerde renkler solar.acaba bu panel VA / IPS hangisidir acaba öğrenebilirmiyim. Siyah meselesi benim için önemli ..yardımlarınızı bekliyorum.
bu panelin AUOI olduğu ifade edildi.. güzel bir panel bildiğim kadarı ile .. 230MB nasıldır. birde VA veya IPS konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Hangi gruba giriyor. Teşekkür ederim
Hkc panel 180E anakartTV mız geldi.
Board ve Panel bilgileri nedir acaba?