By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
PandaMerhabalar, Vestel 50u9500 smart TV'im var. Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim. Şimdiden teşekkürler.
PandaMerhabalar, Vestel 50u9500 smart TV'im var. Panel ve anakart bilgisi alabilir miyim. Şimdiden teşekkürler.
Hocam VA mı yoksa İPS mi?Hkc panel 180E anakart
Va panelHocam VA mı yoksa İPS mi?
Yan açıdan izlemede renkler matlaşır.Hocam VA mı yoksa İPS mi?
Yan açı izleme bizim için önemli.
hocam aynı üründen, aynı bayiden bende aldım, henüz kargoda gelmedi. Aynı panel mi çıkar yoksa farklı çıkma ihtimal var mı?Hkc panel 180E anakart
teşk cevap için.. Auo panel ve mb230 yazmıştınız.. ben pek panelden anlamadığım için tekrar sordum. meşgul ettim kusura bakma.. cevap için teşk.Önceki mesajda da yazmıştım sizin tv va panel yan açı izlemelerde renkler solar.
Rica ederim. Kusur yok kiteşk cevap için.. Auo panel ve mb230 yazmıştınız.. ben pek panelden anlamadığım için tekrar sordum. meşgul ettim kusura bakma.. cevap için teşk.
Panda panel 180E anakart
Merhaba yukarıdaki bilgiler için panel ve anakart bilgisi alabilir miyim, teşekkürler
üstadım amazondan 43up77006LB aldım 6.250 TL ye. bu gün servis açtı.. internetten film dizi bakıyorum. siyah sorunu var, elimde ki laptopta bakıyorum, görünen yerler lg tv de görünmüyor siyahlar.Rica ederim. Kusur yok ki
Va panelde tam karşıdan izlediğinizde siyah görüntüleri daha belirgin görebilirsiniz.üstadım amazondan 43up77006LB aldım 6.250 TL ye. bu gün servis açtı.. internetten film dizi bakıyorum. siyah sorunu var, elimde ki laptopta bakıyorum, görünen yerler lg tv de görünmüyor siyahlar.
Acaba diyorum A101 de 5.300 TL ye Toshiba 43UL2063DT 4K Ultra var iade edip onumu alsam kararsız kaldım. Yardımcı olurmusunuz. (size sorgulattım AUO panel VA 230MB imiş). Fikrinize ihtiyacım var. teşk ederim.
Hkc panel 230 Anakart