By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,772
Hkc panel 230 Anakart![]()
Günaydınlar herkese. Tv geldi hemen. Panel anakart nedir öğrenebilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
Hkc panel 230 Anakart![]()
Günaydınlar herkese. Tv geldi hemen. Panel anakart nedir öğrenebilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
İyi midir hkc? genelde panda çıkıyormuş sanırım ? Bir de tv nin kutusunda üst kısımdaki bant açılmış (kesik olduğu) belli tekrar üzerinden checked yazılı bantla kapatılmış. İade mi etsem bilemiyorum..Hkc panel 230 Anakart
Hkc de panda da va panel iade konusuna ben yorum yapamam siz karar verin.İyi midir hkc? genelde panda çıkıyormuş sanırım ? Bir de tv nin kutusunda üst kısımdaki bant açılmış (kesik olduğu) belli tekrar üzerinden checked yazılı bantla kapatılmış. İade mi etsem bilemiyorum..
Hocam yani bu bantlanma olayı normal birşey mi ? A101 deki toshibaya baktım aynısı onda da vardı. Üst kapağı kapattıkları ilk kat bant kesik duruyordu. Üzerine tekrar checked yazılı bant yapıştırılmış. Hkc panelde nasıldır görüntü? ben hiç bilmiyorum yeterli netlik renk verir mi ?Hkc de panda da va panel iade konusuna ben yorum yapamam siz karar verin.
Yandan izlemede renkler biraz solar. Bantlamaya siz karar verin tv nin yanında olan siz siniz benim uzaktan karar verip sizi yönlendirmem yanlış olur. Belkide sağlamlaştırmak için tekrar bantlanmıştır.Hocam yani bu bantlanma olayı normal birşey mi ? A101 deki toshibaya baktım aynısı onda da vardı. Üst kapağı kapattıkları ilk kat bant kesik duruyordu. Üzerine tekrar checked yazılı bant yapıştırılmış. Hkc panelde nasıldır görüntü? ben hiç bilmiyorum yeterli netlik renk verir mi ?
Hocam özelden konuşabilme imkanım var mı sizinle ?Yandan izlemede renkler biraz solar. Bantlamaya siz karar verin tv nin yanında olan siz siniz benim uzaktan karar verip sizi yönlendirmem yanlış olur. Belkide sağlamlaştırmak için tekrar bantlanmıştır.
11 bin verilir mi ? android olmaması handikap mı teşekkürler. (Vestel 70u9600)Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyiniz.
hkc panel![]()
selamlar panel bilgisi alabilir miyim? İyi forumlar
Bi şikayetiniz var mı panelden?Merhaba Vestel 55u9600 televizyonumun panelini öğrenmek istiyorum
8682071 100025
Yeni aldım öğrenmek için yazdımBi şikayetiniz var mı panelden?