Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

A Çevrimdışı

ali000

Yeni Üye
28 Ocak 2022
23
31
Merhabalar. Regal 50RH0LU model bi tv siparişi verdim. Hb sitesinden indirime girmiş. Fiyatı 5199 tl bu paralara 43 vestel alınabiliyordu bende 50 olsun diye bunu aldım. Panel anakart durumu nedir? Normal tv izlemek arada film filan fazla beklentim yok. Net güzel bi görüntü verse yeter.

A Çevrimdışı

ali000

Yeni Üye
28 Ocak 2022
23
31
IMG_20220129_105345.jpg

Günaydınlar herkese. Tv geldi hemen. Panel anakart nedir öğrenebilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
İyi midir hkc? genelde panda çıkıyormuş sanırım ? Bir de tv nin kutusunda üst kısımdaki bant açılmış (kesik olduğu) belli tekrar üzerinden checked yazılı bantla kapatılmış. İade mi etsem bilemiyorum..
Hkc de panda da va panel iade konusuna ben yorum yapamam siz karar verin.

A Çevrimdışı

ali000

Yeni Üye
28 Ocak 2022
23
31
Hkc de panda da va panel iade konusuna ben yorum yapamam siz karar verin.
Hocam yani bu bantlanma olayı normal birşey mi ? A101 deki toshibaya baktım aynısı onda da vardı. Üst kapağı kapattıkları ilk kat bant kesik duruyordu. Üzerine tekrar checked yazılı bant yapıştırılmış. Hkc panelde nasıldır görüntü? ben hiç bilmiyorum yeterli netlik renk verir mi ?

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Hocam yani bu bantlanma olayı normal birşey mi ? A101 deki toshibaya baktım aynısı onda da vardı. Üst kapağı kapattıkları ilk kat bant kesik duruyordu. Üzerine tekrar checked yazılı bant yapıştırılmış. Hkc panelde nasıldır görüntü? ben hiç bilmiyorum yeterli netlik renk verir mi ?
Yandan izlemede renkler biraz solar. Bantlamaya siz karar verin tv nin yanında olan siz siniz benim uzaktan karar verip sizi yönlendirmem yanlış olur. Belkide sağlamlaştırmak için tekrar bantlanmıştır.

C Çevrimdışı

crazymecheng

Yeni Üye
22 Ocak 2022
13
34
Merhaba Nexon 50 NXN 90A1 model tv yi panel VA çıktığı için iade sürecini başlattım.

Şimdi bunun yerine hepsiburada dan Daewoo 50DM54U model TV siparisi verdim.

Adem Helvacı Adem Helvacı abimizin incelemesine göre 55 inç olanlar tek tip panel ve ips LG imiş.

50 inç olan ile ilgili bilgisi olan var mı?

Geri
Üst Alt