TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Hocam şu eski cihazın panel tipi ve markası nedir acaba
![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
panelHocam şu eski cihazın panel tipi ve markası nedir acaba
![]()
Tekrardan merhabalar. Sanırım arada kaynadı o yüzden tekrar yazmak istedim Panel ve Anakart bilgisi alabilirsem çok memnun olurum. F fikolojiMerhabalar iyi forumlar.
Panel ve Anakart bilgisi alabilir miyim?
![]()
HKC panelTekrardan merhabalar. Sanırım arada kaynadı o yüzden tekrar yazmak istedim Panel ve Anakart bilgisi alabilirsem çok memnun olurum. F fikolojiTEKNOwest şimdiden teşekkür.
PANDA panelverdiğiniz bilgiler için teşekür ederim. Allah razı olsun sizlerden. 50ul2063dt VPAZ: 20275546 SN: 8575415 100003 panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim
17MB180E anakartMrb NEXON 55NXN 90A1 modeli bir arkadaşım için soruyorum hakkında hiç bir bilgi bulamadık.Panel ve anakart gibi konularda yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler kolay gelsin
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi forumlar... ?HKC panel
17MB170 anakart
Desteğiniz için teşekkürler.Araştırdığım kadarıyla chot panel Va galiba değil mi?İyi bir panel midir?CHOT panel mb230 anakart
Diğer yapıştırma barkodun resmini ekleyin![]()
Merhabalar, yeni aldığımız Regal 42R654FC tv nin panel ve anakart bilgisini verebilir misiniz?
VA panel beğeneni de var beğenmeyeni deDesteğiniz için teşekkürler.Araştırdığım kadarıyla chot panel Va galiba değil mi?İyi bir panel midir?
Teşekkürler.
Servis o yapıştırma kısmı götürmüş kutuda yok malesefDiğer yapıştırma barkodun resmini ekleyin