A
aytekingly
Yeni Üye
- 26 Ara 2021
- 6
- 32
seri numarasından hangisini kullandığını söyleyebiliyor mısınız 8642589 100074panda hkc chot karma kullanılmış
seri numarasından hangisini kullandığını söyleyebiliyor mısınız 8642589 100074panda hkc chot karma kullanılmış
pandaseri numarasından hangisini kullandığını söyleyebiliyor mısınız 8642589 100074
Üstat bu panel Va mı IPS mi. Chipon sayısı nedir. Auo panel genel kalite nasıldır. TV android değil. TV ye kablosuz klavye mouse takmak istedim tanımadı . Üzüldüm ya. Acaba akıllı kumanda alsam tanır mı.AUO PANEL
Kaynak tuşuna basın en altta wireles display
Hocam şu eski cihazın panel tipi ve markası nedir acaba
Tekrardan merhabalar. Sanırım arada kaynadı o yüzden tekrar yazmak istedim Panel ve Anakart bilgisi alabilirsem çok memnun olurum. F fikoloji TEKNOwest şimdiden teşekkür.Merhabalar iyi forumlar.
Panel ve Anakart bilgisi alabilir miyim?
HKC panelTekrardan merhabalar. Sanırım arada kaynadı o yüzden tekrar yazmak istedim Panel ve Anakart bilgisi alabilirsem çok memnun olurum. F fikoloji TEKNOwest şimdiden teşekkür.
PANDA panelverdiğiniz bilgiler için teşekür ederim. Allah razı olsun sizlerden. 50ul2063dt VPAZ: 20275546 SN: 8575415 100003 panel ve anakart bilgilerini öğrenebilir miyim
17MB180E anakartMrb NEXON 55NXN 90A1 modeli bir arkadaşım için soruyorum hakkında hiç bir bilgi bulamadık.Panel ve anakart gibi konularda yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler kolay gelsin
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi forumlar... ?HKC panel
17MB170 anakart
Desteğiniz için teşekkürler.Araştırdığım kadarıyla chot panel Va galiba değil mi?İyi bir panel midir?CHOT panel mb230 anakart