Diğer yapıştırma barkodun resmini ekleyin
Merhabalar, yeni aldığımız Regal 42R654FC tv nin panel ve anakart bilgisini verebilir misiniz?
VA panel beğeneni de var beğenmeyeni deDesteğiniz için teşekkürler.Araştırdığım kadarıyla chot panel Va galiba değil mi?İyi bir panel midir?
Teşekkürler.
Servis o yapıştırma kısmı götürmüş kutuda yok malesefDiğer yapıştırma barkodun resmini ekleyin
Tekrar merhabalar ,ilgili TV yi servis kuruluma geldi fakat kutudan malesef kırık çıktı ve değişim istedi ve gene malesef 58 inch satınaldığım yerde olmadığından değişim yapamadılar bu sebeple 55 inch olanını almak zorunda kaldım.Fotoğrafını paylaşıyorum.Panel ve anakaVA panel beğeneni de var beğenmeyeni de
8727869:: 17MB181TC anakart sharp panelMerhaba, aşağıdaki TV lerin panel ve anakart bilgilerini alabilirmiyim? Teşekkürler.
hkc panel mb230 anakartyaklaşık 2 yıl önce aldığım regal 50r7520u ekranda dikey çizgi sonrası tamire gitti lakin panelde yine sorun yaşamaya devam ettim ve değişim için 50r754u cihazi gönderdiler panel ve anakart hakkında yorumunuz nedir bilgi verirseniz sevinirm tesekkur ederim
boe panelTekrar merhabalar ,ilgili TV yi servis kuruluma geldi fakat kutudan malesef kırık çıktı ve değişim istedi ve gene malesef 58 inch satınaldığım yerde olmadığından değişim yapamadılar bu sebeple 55 inch olanını almak zorunda kaldım.Fotoğrafını paylaşıyorum.Panel ve anaka
rt bilgisi rica ediyorum.
Teşeklürler.
8709226::17MB230 anakart boe panel
8727869:: 17MB181TC anakart sharp panel
8738716::17MB170 anakart hkc panel
Çok teşekkürler ,bu panel ıps midir yoksa va mı,birde anakart bilgisi varmıdır?boe panel