By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,818
Siz de sağ olun.
- Çok sağol eyvallah üstad
)
Siz de sağ olun.
- Çok sağol eyvallah üstad
)
PandaAnakart panel bilgisi fiyat4.200 değer mi?![]()
Aynısıpanel anakart ?![]()
Panda panelMerhabalar, panel bilgisi rica ediyorum. Teşekkürler.
![]()
Mustafa tv'yi hayla kullaniyor musunuz ? Acaba önerir misiniz ?![]()
Regal firması bunun paneline Va dedi markasını vermedi hâliyle. Ancak çok eminim ki IPS karanlık siyah ekran özellikleri gösteriyor. Siyahlardaki o dağılma bulutlanma daha önce yaşadığım bir şey görmüştüm eski ips telefonumda. Dolayısıyla çok büyük bir merak içindeyim Va olup siyahlardaki bulutlanma olablir mi diye
Yardımcı olur musunuz F fikoloji
Fırooo ismin nedir bilmiyorum ama ben aynı TV yi bir haftadır kullanıyorum neyini merak ediyorsun sor cevaplıyım..Mustafa tv'yi hayla kullaniyor musunuz ? Acaba önerir misiniz ?
Yiğido görüntü kalitesi nasil fiyatına göre kaliteli mi ,kanal geçişleri iyimidir , Tv'de eksik gördüğün yanlar neler ?Fırooo ismin nedir bilmiyorum ama ben aynı TV yi bir haftadır kullanıyorum neyini merak ediyorsun sor cevaplıyım..
Yiğido görüntü kalitesi nasil fiyatına göre kaliteli mi ,kanal geçişleri iyimidir , Tv'de eksik gördüğün yanlar
Öncelikle 4000-4500 TL ye 55" TV olduğunu bilmekle birlikte..!Yiğido görüntü kalitesi nasil fiyatına göre kaliteli mi ,kanal geçişleri iyimidir , Tv'de eksik gördüğün yanlar neler ?
Öncelikle 4000-4500 TL ye 55" TV olduğunu bilmekle birlikte..!
#Görüntüsü va panel olması nedeniyle Samsung larda olduğu gibi cırt ve gerçeğin dışında renklerle karşılaşırım diye çok endişeliydim ancak tıpkı ıps panel gibi renk doğruluğu ve yan açılar inanılmaz güzel böyle olmasının yanı sıra siyahlar neredeyse tam siyah yani iki güzellik bir arada.
#Smart özelliği gayet hızlı ve stabil sadece internet tarayıcısı rezalet kullanmıyorum da zaten "Blutv" üyeliği aldım tarayıcıya gerekse yok zaten.
#Kanal geçişleri standart smart tvler gibi
#Ses yüksekliği fazlasıyla yetiyor 100 kadar olan kısmı 15-20 geçemiyoruz ancak ses netliği kalitesi ve bass beklentiyle alakalı bence yatersiz.
#Kasası fotoğraflarda görüldüğünün aksine duvara asınca geyet ince hiç göze batmıyor.
#Kumandası dandik kalitesiz ve alıcısı insanı kanser ediyor illa alıcıya doğru tutmak gerekiyor.
Öncelikle 4000-4500 TL ye 55" TV olduğunu bilmekle birlikte..!
#Görüntüsü va panel olması nedeniyle Samsung larda olduğu gibi cırt ve gerçeğin dışında renklerle karşılaşırım diye çok endişeliydim ancak tıpkı ıps panel gibi renk doğruluğu ve yan açılar inanılmaz güzel böyle olmasının yanı sıra siyahlar neredeyse tam siyah yani iki güzellik bir arada.
#Smart özelliği gayet hızlı ve stabil sadece internet tarayıcısı rezalet kullanmıyorum da zaten "Blutv" üyeliği aldım tarayıcıya gerekse yok zaten.
#Ses yüksekliği fazlasıyla yetiyor 100 kadar olan kısmı 15-20 geçemiyoruz ancak ses netliği kalitesi ve bass beklentiyle alakalı bence yatersiz.
#Kasası fotoğraflarda görüldüğünün aksine duvara asınca geyet ince hiç göze batmıyor.
#Kumandası dandik kalitesiz ve alıcısı insanı kanser ediyor illa alıcıya doğru tutmak gerekiy
Telefondan kumanda özelliği ile o sorun çözülüyor mu yoksa TV alıcı ile ilgili mi sorunÖncelikle 4000-4500 TL ye 55" TV olduğunu bilmekle birlikte..!
#Kumandası dandik kalitesiz ve alıcısı insanı kanser ediyor illa alıcıya doğru tutmak gerekiyor.
TV alıcı ile alakalı telefondan kumanda özelliğini kullanmadımTelefondan kumanda özelliği ile o sorun çözülüyor mu yoksa TV alıcı ile ilgili mi sorun
Yiğido çok sağol sipariş verdim aliexpresden birde TV box Alicam Vestel 49ua9800 ile arada kaldım ama bunu almak daha iyi gibi bakalım hayırlısı inşallah ulasal yayınlarda Tv kumandaysiyla çok uğraşmamTV alıcı ile alakalı telefondan kumanda özelliğini kullanmadım