Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Y Çevrimdışı

Yiğido-58

Yeni Üye
21 Ağu 2021
43
38
Yiğido memnun musun bende almayı düşünüyorum kardeş önerir misin amozonda aynı fiyat şuan kurulumda falan bir sıkıntı var mı garanti ne kadar?
Evet gayet güzel bir tv panel yan açılardan AUO va panel olmasına rağmen başarılı renkler Samsung gibi renk patlaması ve cırt renk değil gayet doğal ve pastel 55" olduğunu düşünürsek bulutlanma gölge ışık sızması vs gibi bir sorunu yok ölü piksel de yok 2 kez test ettim bulamadım.Yurtiçikargo ile geldi 10. Katta oturuyorum eve kadar getirdiler.Servis (Vestel) kurulumunu yaptı hatta duvar ücretsiz montajını yapık gerekli ayarları ve bilgileri verip gittiler.Bu arada kumandası rezalet alıcısı zayıf ve kalitesiz smart ve arayüz sade hızlı sayılır ama ben beğenmedim özelleştirme yaptırmıyo,telefondan görüntü aktarma kötü donuyor akıcı değil "bekleti ile alakalı" yani kişisel bir durum.

dtyakup Çevrimdışı

dtyakup 

Aktif Üye
4 Kas 2020
282
37
Evet gayet güzel bir tv panel yan açılardan AUO va panel olmasına rağmen başarılı renkler Samsung gibi renk patlaması ve cırt renk değil gayet doğal ve pastel 55" olduğunu düşünürsek bulutlanma gölge ışık sızması vs gibi bir sorunu yok ölü piksel de yok 2 kez test ettim bulamadım.Yurtiçikargo ile geldi 10. Katta oturuyorum eve kadar getirdiler.Servis (Vestel) kurulumunu yaptı hatta duvar ücretsiz montajını yapık gerekli ayarları ve bilgileri verip gittiler.Bu arada kumandası rezalet alıcısı zayıf ve kalitesiz smart ve arayüz sade hızlı sayılır ama ben beğenmedim özelleştirme yaptırmıyo,telefondan görüntü aktarma kötü donuyor akıcı değil "bekleti ile alakalı" yani kişisel bir durum.
Keşke benimki de yurtiçi kargo ile geleydi. Mng yukarı çıkarmadı geri gitti tv :rant1

F Çevrimdışı

Fırooo

Yeni Üye
16 Eyl 2021
37
26
İnternetten tv izkerken tarayıcıdan direk donma falan oluyor mu bu model ile , 49au9800arasinda çok kararsizim

K Çevrimdışı

Kalahari70

Yeni Üye
11 Eyl 2021
7
54
Bu ülkede işini doğru dürüst yapan insan sayısı neden bu kadar çok azaldı anlamıyorum...Yazıklar olsun! Ankara'nın en büyük AVM 'lerinden bir olan, şehrin göbeğinde, Ankamall'deki Teknosa mağazası, şimdi aslında küfür etmek lazım ama sakin olmalıyım...Rahmetli Can Yücel'in dediği gibi bu ülkede küfürsüz yaşam imkansız.
Neyse bu Teknosa daki çalışan arkadaş, benim faturama başka seri numarası yazmış ama gelen TV nin arkasında yazan seri numarası ise farklı. Bu ilerde bir sorun oluşturur mu acaba? garantide serviste vs?

neyse aslında amacım tv deki panelin bilgisini öğrenmekti. önce faturadan sorguladım ama sonra bir de arkaya bakayım dedim ve ordan çaktım durumu. servis gelip kurduğunda hiç aklıma gelmedi o hara gürede ...Allah kahretsin!

Neyse şu serinin bilgisini verirseniz çok sevinirim;

Vestel 43 UA9600 model
Seri No; 8504716 000014

Moderatör tarafında düzenlendi:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu ülkede işini doğru dürüst yapan insan sayısı neden bu kadar çok azaldı anlamıyorum...Yazıklar olsun! Ankara'nın en büyük AVM 'lerinden bir olan, şehrin göbeğinde, Ankamall'deki Teknosa mağazası, şimdi aslında küfür etmek lazım ama sakin olmalıyım...Rahmetli Can Yücel'in dediği gibi bu ülkede küfürsüz yaşam imkansız.
Neyse bu Teknosa daki çalışan arkadaş, yani işini, insan vücüdunun katı dışkılamaya yarayan kısmı gibi yapan arkadaş, benim faturama başka seri numarası yazmış ama gelen TV nin arkasında yazan seri numarası ise farklı. Bu ilerde bir sorun oluşturur mu acaba? garantide serviste vs?

neyse aslında amacım tv deki panelin bilgisini öğrenmekti. önce faturadan sorguladım ama sonra bir de arkaya bakayım dedim ve ordan çaktım durumu. servis gelip kurduğunda hiç aklıma gelmedi o hara gürede ...Allah kahretsin!

Vestel 43 UA9600 model
Seri No; 8504716 000014
LG panel mb170 android ana kart.
Satıcı firma seri numarası değil barkod numarasını faturaya girer model ismi aynı ise sorun teşkil etmez zaten servis kurulum yaptığı için sistemde artık garanti bilgileriniz mevcut. Keşke önce sorsa idiniz sonra teknosayi gomseidiniz ?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Neyse bu Teknosa daki çalışan arkadaş, benim faturama başka seri numarası yazmış ama gelen TV nin arkasında yazan seri numarası ise farklı. Bu ilerde bir sorun oluşturur mu acaba? garantide serviste vs?

Vestel 43 UA9600 model
Seri No; 8504716 000014
Mesajınızdaki kaka kısmı tarafımdan düzenlendi.
Hatasız kul olmaz. :)

K Çevrimdışı

Kalahari70

Yeni Üye
11 Eyl 2021
7
54
LG panel mb170 android ana kart.
Satıcı firma seri numarası değil barkod numarasını faturaya girer model ismi aynı ise sorun teşkil etmez zaten servis kurulum yaptığı için sistemde artık garanti bilgileriniz mevcut. Keşke önce sorsa idiniz sonra teknosayi gomseidiniz ?
Hadi yaa, canım teknosa'cımın günahını mı aldık! :)))))
neyse tamam özür o zaman. kızmayı biliyorsak hata yaptığımızda özür dilemeyi de bilmemiz lazım! Ankamall deki ilgili çalışan kişilerden özür diler, hepsinin gözlerinden öperim (yaş elli artık, onlar genç, o yüzden gözlerden öpecez artık!:))
Tamam zaten iki bilgide de aynı sonucu verdiniz bana, LG'ymiş demek ki panel.
Sizlere de teşekkür...
peki bi dakka ama nasıl oluyor anlamadım,

faturada yazan (faturada "seri no" diye yazıyor bu arada) :

8578818 100087

tv nin arkasında yazan şu;
8504716 000014

ve sizler ikisine de aynı sonucu verdiniz; LG panel MB170 anakart...

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Hadi yaa, canım teknosa'cımın günahını mı aldık! :)))))
neyse tamam özür o zaman. kızmayı biliyorsak hata yaptığımızda özür dilemeyi de bilmemiz lazım! Ankamall deki ilgili çalışan kişilerden özür diler, hepsinin gözlerinden öperim (yaş elli artık, onlar genç, o yüzden gözlerden öpecez artık!:))
Tamam zaten iki bilgide de aynı sonucu verdiniz bana, LG'ymiş demek ki panel.
Sizlere de teşekkür...
peki bi dakka ama nasıl oluyor anlamadım,

faturada yazan (faturada "seri no" diye yazıyor bu arada) :

8578818 100087

tv nin arkasında yazan şu;
8504716 000014

ve sizler ikisine de aynı sonucu verdiniz; LG panel MB170 anakart...
Karma panel kullanılmış her iki seri numaraya aynı donanım denk gelmiş.

Y Çevrimdışı

Yiğido-58

Yeni Üye
21 Ağu 2021
43
38
İnternetten tv izkerken tarayıcıdan direk donma falan oluyor mu bu model ile , 49au9800arasinda çok kararsizim
Rezalet kendi tarayıcısı ekran formatı bile uymuyor ister küçült ister büyüt ayrıca kağnı gibi ?? 720p.net de animasyon açtın çocuklar için kasıldı dondu bilmem ne telefondan açtım ekrana yansıttım oda iş görmedi 480p de bile yetiştiremiyor anakart sıkıldım YouTube Kits devam ama en kısa zamanda blutv üyeliği alacağım.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Rezalet kendi tarayıcısı ekran formatı bile uymuyor ister küçült ister büyüt ayrıca kağnı gibi ?? 720p.net de animasyon açtın çocuklar için kasıldı dondu bilmem ne telefondan açtım ekrana yansıttım oda iş görmedi 480p de bile yetiştiremiyor anakart sıkıldım YouTube Kits devam ama en kısa zamanda blutv üyeliği alacağım.
Hocam android box yada mi stick alın kafanız rahat olur mi stick in avantajı tv hdmı girişine takılıyor box gibi cihazın sağında solunda vs görünmüyor .Bir çok kişiye aldırdım memnun olmayan çıkmadı.Smart olmayan tvye hdmı dan smart özelliği kazandırıyor

Y Çevrimdışı

Yiğido-58

Yeni Üye
21 Ağu 2021
43
38

Hocam android box yada mi stick alın kafanız rahat olur mi stick in avantajı tv hdmı girişine takılıyor box gibi cihazın sağında solunda vs görünmüyor .Bir çok kişiye aldırdım memnun olmayan çıkmadı.Smart olmayan tvye hdmı dan smart özelliği kaza

Hocam android box yada mi stick alın kafanız rahat olur mi stick in avantajı tv hdmı girişine takılıyor box gibi cihazın sağında solunda vs görünmüyor .Bir çok kişiye aldırdım memnun olmayan çıkmadı.Smart olmayan tvye hdmı dan smart özelliği kazandırıyor
Smart özelliği fena değil örneğin Youtube Netflix Blutv Exxen vs sıkıntısı yok ama tarayıcısı iğrenç zaten ihtiyaç duymuyorum googleden film izlenmez çünki uygunsuz reklamlar bilmem neler çıkıyor çocuklar var sıkıntı yani ayrıca film izlemek isteyen zaten platformlara üye olumak zorundasın

F Çevrimdışı

Fırooo

Yeni Üye
16 Eyl 2021
37
26

Usta fiber değil mi internet yoksa televizyondan dolayı mı soğudum TV 'den şimdi 49ua9800 mantıklı geldi
58r754ua panel anakart?

Son düzenleme:
wendor11 Çevrimdışı

wendor11 

Aktif Üye
6 Şub 2018
80
48
Adem hocam selamlar TV miz geldi emeğin ve verdigiz bilgiler için teşekkürler Allah razı olsun 50u9600 bir de panel için bilgi talep ediyorum

SmartSelect_20210918-003445_Gallery.jpg

Geri
Üst Alt