LG panel mb170 android ana kart.Bu ülkede işini doğru dürüst yapan insan sayısı neden bu kadar çok azaldı anlamıyorum...Yazıklar olsun! Ankara'nın en büyük AVM 'lerinden bir olan, şehrin göbeğinde, Ankamall'deki Teknosa mağazası, şimdi aslında küfür etmek lazım ama sakin olmalıyım...Rahmetli Can Yücel'in dediği gibi bu ülkede küfürsüz yaşam imkansız.
Neyse bu Teknosa daki çalışan arkadaş, yani işini, insan vücüdunun katı dışkılamaya yarayan kısmı gibi yapan arkadaş, benim faturama başka seri numarası yazmış ama gelen TV nin arkasında yazan seri numarası ise farklı. Bu ilerde bir sorun oluşturur mu acaba? garantide serviste vs?
neyse aslında amacım tv deki panelin bilgisini öğrenmekti. önce faturadan sorguladım ama sonra bir de arkaya bakayım dedim ve ordan çaktım durumu. servis gelip kurduğunda hiç aklıma gelmedi o hara gürede ...Allah kahretsin!
Neyse şu serinin bilgisini verirseniz çok sevinirim;
Vestel 43 UA9600 model
Seri No; 8504716 000014
Satıcı firma seri numarası değil barkod numarasını faturaya girer model ismi aynı ise sorun teşkil etmez zaten servis kurulum yaptığı için sistemde artık garanti bilgileriniz mevcut. Keşke önce sorsa idiniz sonra teknosayi gomseidiniz ?