By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Hangi panel hangi anakart tv arka kapağındaki veya satın alınmamışsa kutu üzerindeki barkod resmini buraya ekleyiniz.Panel anakart bilgi alabilir miyim?
Hangi panel hangi anakart tv arka kapağındaki veya satın alınmamışsa kutu üzerindeki barkod resmini buraya ekleyiniz.Panel anakart bilgi alabilir miyim?
Hangi panel hangi anakart tv arka kapağındaki veya satın alınmamışsa kutu üzerindeki barkod resmini buraya ekleyiniz.
Panda panel
Panda panel
Mb230 Anakar
Siz de sağ olun.
- Çok sağol eyvallah üstad )
PandaAnakart panel bilgisi fiyat4.200 değer mi?
Aynısıpanel anakart ?
Panda panelMerhabalar, panel bilgisi rica ediyorum. Teşekkürler.
Mustafa tv'yi hayla kullaniyor musunuz ? Acaba önerir misiniz ?
Regal firması bunun paneline Va dedi markasını vermedi hâliyle. Ancak çok eminim ki IPS karanlık siyah ekran özellikleri gösteriyor. Siyahlardaki o dağılma bulutlanma daha önce yaşadığım bir şey görmüştüm eski ips telefonumda. Dolayısıyla çok büyük bir merak içindeyim Va olup siyahlardaki bulutlanma olablir mi diye
Yardımcı olur musunuz F fikoloji
Fırooo ismin nedir bilmiyorum ama ben aynı TV yi bir haftadır kullanıyorum neyini merak ediyorsun sor cevaplıyım..Mustafa tv'yi hayla kullaniyor musunuz ? Acaba önerir misiniz ?
Yiğido görüntü kalitesi nasil fiyatına göre kaliteli mi ,kanal geçişleri iyimidir , Tv'de eksik gördüğün yanlar neler ?Fırooo ismin nedir bilmiyorum ama ben aynı TV yi bir haftadır kullanıyorum neyini merak ediyorsun sor cevaplıyım..