Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

IMG_20210904_144121.jpg

Panel hangi panel iyisi mi kötüsü mü

IMG_20210904_144121.jpg

Panel hangi panel iyisi mi kötüsü mü
Bak dostum YouTube'dan yazdın buradan yazdın, model isminden panel belli olmaz diyorum ki "televizyonun arkasındaki barkodu ekle"
58" paneller orta kalite bir paneldir.

Son düzenleme:
Merhaba, a101 den toshiba marka tv yi almak istiyorum. Barkod Resmini ekliyorum. Panel markasi(lg/samsung vs..) ve yapı bilgisi (ips/va..) öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

IMG_20210904_18341789f8581a2de86cea.jpg

Merhaba, a101 den toshiba marka tv yi almak istiyorum. Barkod Resmini ekliyorum. Panel markasi(lg/samsung vs..) ve yapı bilgisi (ips/va..) öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

IMG_20210904_18341789f8581a2de86cea.jpg
Hkc panel
Mb211s ana kart

Hkc Çinli panel markası araştırdım kadarıyla. Va mi ips mi acaba. Bu paneli tavsiye eder misiniz?

Hkc Çinli panel markası araştırdım kadarıyla. Va mi ips mi acaba. Bu paneli tavsiye eder misiniz?
İlk sayfada video mevcut bilgi sahibi yapabilir ortalama bir panel gerçi iyi panel de kalmadı.

İlk sayfadaki video bilgi sahibi verebilir
Video yu izledim teşekkürler, Adem bey zaten konuya çok hakim Onvo ve Vestel arasında kalmıştım iyi ki Vestel almışım diyorum. Ancak panel VA mı yoksa TN mi bilemiyorum. Görüntü kalitesinden çok memnunum bu arada ürünün arka kısmı metal ki bu bence sağlamlık adına çok olumlu.

Video yu izledim teşekkürler, Adem bey zaten konuya çok hakim Onvo ve Vestel arasında kalmıştım iyi ki Vestel almışım diyorum. Ancak panel VA mı yoksa TN mi bilemiyorum. Görüntü kalitesinden çok memnunum bu arada ürünün arka kısmı metal ki bu bence sağlamlık adına çok olumlu.
Hem sağlamlık hemde tozlanma açısından iyi , va yapıda

Geri
Üst Alt