TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
BOE panel
Panel ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim lütfen.
MB230 anakart
BOE panel
Panel ve anakart bilgisi öğrenebilir miyim lütfen.
Teşekkürler ?BOE panel
MB230 anakart
Adem Helvacı By_Trol TEKNOwest merhabalar. 65u9500 aldım. yerinde 10 yıllık LG 55" vardı. 1080p 'den 4K'ya geçiş yapalım dedik. Görüntü olarak geçtim ama malzeme olarak tam bir hüsran. sanırım normal bir durum değildir bu. Ekranın çerçevesi oturmamış gibi oynuyor ve panel sallanırken resmen salınıp arkaya değiyor tak tak diye. ve panelde sol tarafa doğru iç bükey bir eğim var yandan bakınca. İlginç bir şekilde ışık sızması,bulutlanma veya hayaletlenme gibi bir durum yok. Görüntüde de bir problem yok.(LG'de bile bulutlanma vardı). Ustalarımdan tavsiye isteyeyim ben bunu iade mi edeyim bu şekilde kullanayım mı ne yapayım?
buradan izleyebilirsiniz durumu.
cevabınız için teşekkür ederim. Ben de şaşırdım yani LG'de bile varken bu kadar özensiz bir TV'de bulutlanma olmaması. full karanlık odada resimdeki gibi görüntü.. Dediğiniz gibi max 55inç fazlasıyla yeterliymiş ama almış bulundum artık hepsiburadadan 4599liraya gelince dayanamadım bir de zahmet olmazsa panel üreticisini öğrenebilir miyim?Panelin oynaması normal ekran boyutu büyük genleşmeden kaynaklı kasıntı vs de kırılmaması için. Bulutlanma yoksa çok şanslısınız. Ben 50'' üzerini hiçbir tanıdığıma önermiyorum.
SAKAI PANELcevabınız için teşekkür ederim. Ben de şaşırdım yani LG'de bile varken bu kadar özensiz bir TV'de bulutlanma olmaması. full karanlık odada resimdeki gibi görüntü.. Dediğiniz gibi max 55inç fazlasıyla yeterliymiş ama almış bulundum artık hepsiburadadan 4599liraya gelince dayanamadım bir de zahmet olmazsa panel üreticisini öğrenebilir miyim?
SAMSUNG panel
üstteki HKC
Mrb panel bilgisi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
SAMSUNG
Panel bilgisini öğrenebilir miyim ?
SAMSUNG panel