Tesekkurler, sagolun.AUO panel
Mb130 Anakart
Panel bilgisi lütfen A101 de bekliyorum 3 ürün var düzgün bir panel denk gelirse alacağım umarım hepsi panda değildir
panda
Panel bilgisi alabilirmiyim
Teşekkür ederim Samsung LG AUO nasıl denk getiririz bilmiyorum ?
ara ara kontrol edin belki denk gelir. bakmış olduğumuz seri noların ilk 7 hanesi not alın tekrar tekrar sorma ihtiyacınız olmaz panda panel olduğunu alnlarsınızTeşekkür ederim Samsung LG AUO nasıl denk getiririz bilmiyorum ?
?? Eyvallah buarada sizlerden bir ricam var geçmişten günümüze tecrübeleriniz doğrultusunda MB 130e veya MB 130s anakart kullanan AUO ve LG kullanan marka ve model listesi hazırlarsanız çokkkk memnun oluruz 43"-55" aralığında nasıl ne denk getirirsen alacağım.Şimdiden teşekkürler ?ara ara kontrol edin belki denk gelir. bakmış olduğumuz seri noların ilk 7 hanesi not alın tekrar tekrar sorma ihtiyacınız olmaz panda panel olduğunu alnlarsınız
?? Eyvallah buarada sizlerden bir ricam var geçmişten günümüze tecrübeleriniz doğrultusunda MB 130e veya MB 130s anakart kullanan AUO ve LG kullanan marka ve model listesi hazırlarsanız çokkkk memnun oluruz 43"-55" aralığında nasıl ne denk getirirsen alacağım.Şimdiden teşekkürle
Gerçekten bekliyorum yapacağınız listeyi TV bozuldu monitör ile idare ediyorum gördünüz üzere?? Eyvallah buarada sizlerden bir ricam var geçmişten günümüze tecrübeleriniz doğrultusunda MB 130e veya MB 130s anakart kullanan AUO ve LG kullanan marka ve model listesi hazırlarsanız çokkkk memnun oluruz 43"-55" aralığında nasıl ne denk getirirsen alacağım.Şimdiden teşekkürler ?
?? Eyvallah buarada sizlerden bir ricam var geçmişten günümüze tecrübeleriniz doğrultusunda MB 130e veya MB 130s anakart kullanan AUO ve LG kullanan marka ve model listesi hazırlarsanız çokkkk memnun oluruz 43"-55" aralığında nasıl ne denk getirirsen alacağım.Şimdiden teşekkürler ?
Gerçekten bekliyorum yapacağınız listeyi TV bozuldu monitör ile idare ediyorum gördünüz üzere
?? Eyvallah buarada sizlerden bir ricam var geçmişten günümüze tecrübeleriniz doğrultusunda MB 130e veya MB 130s anakart kullanan AUO ve LG kullanan marka ve model listesi hazırlarsanız çokkkk memnun oluruz 43"-55" aralığında nasıl ne denk getirirsen alacağım.Şimdiden teşekkürler ?
Gerçekten bekliyorum yapacağınız listeyi TV bozuldu monitör ile idare ediyorum gördünüz üzere
TEKNOwest