Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

Y Çevrimdışı

Yiğido-58

Yeni Üye
21 Ağu 2021
43
38
IMAG1753.jpg

Y Çevrimdışı

Yiğido-58

Yeni Üye
21 Ağu 2021
43
38
ara ara kontrol edin belki denk gelir. bakmış olduğumuz seri noların ilk 7 hanesi not alın tekrar tekrar sorma ihtiyacınız olmaz panda panel olduğunu alnlarsınız
?? Eyvallah buarada sizlerden bir ricam var geçmişten günümüze tecrübeleriniz doğrultusunda MB 130e veya MB 130s anakart kullanan AUO ve LG kullanan marka ve model listesi hazırlarsanız çokkkk memnun oluruz 43"-55" aralığında nasıl ne denk getirirsen alacağım.Şimdiden teşekkürler ?
?? Eyvallah buarada sizlerden bir ricam var geçmişten günümüze tecrübeleriniz doğrultusunda MB 130e veya MB 130s anakart kullanan AUO ve LG kullanan marka ve model listesi hazırlarsanız çokkkk memnun oluruz 43"-55" aralığında nasıl ne denk getirirsen alacağım.Şimdiden teşekkürle

16301684026613606342530101411455.jpg
?? Eyvallah buarada sizlerden bir ricam var geçmişten günümüze tecrübeleriniz doğrultusunda MB 130e veya MB 130s anakart kullanan AUO ve LG kullanan marka ve model listesi hazırlarsanız çokkkk memnun oluruz 43"-55" aralığında nasıl ne denk getirirsen alacağım.Şimdiden teşekkürler ?
Gerçekten bekliyorum yapacağınız listeyi TV bozuldu monitör ile idare ediyorum gördünüz üzere

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

Yiğido-58

Yeni Üye
21 Ağu 2021
43
38

Gerçekten bekliyorum yapacağınız listeyi TV bozuldu monitör ile idare ediyorum gördünüz üzere

:durt

1. IMAG1756.jpg
TEKNOwest TEKNOwest

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt