İlk sayfada video mevcut bilgi sahibi yapabilir ortalama bir panel gerçi iyi panel de kalmadı.Hkc Çinli panel markası araştırdım kadarıyla. Va mi ips mi acaba. Bu paneli tavsiye eder misiniz?
İlk sayfada video mevcut bilgi sahibi yapabilir ortalama bir panel gerçi iyi panel de kalmadı.Hkc Çinli panel markası araştırdım kadarıyla. Va mi ips mi acaba. Bu paneli tavsiye eder misiniz?
Video yu izledim teşekkürler, Adem bey zaten konuya çok hakim Onvo ve Vestel arasında kalmıştım iyi ki Vestel almışım diyorum. Ancak panel VA mı yoksa TN mi bilemiyorum. Görüntü kalitesinden çok memnunum bu arada ürünün arka kısmı metal ki bu bence sağlamlık adına çok olumlu.İlk sayfadaki video bilgi sahibi verebilir
Hem sağlamlık hemde tozlanma açısından iyi , va yapıdaVideo yu izledim teşekkürler, Adem bey zaten konuya çok hakim Onvo ve Vestel arasında kalmıştım iyi ki Vestel almışım diyorum. Ancak panel VA mı yoksa TN mi bilemiyorum. Görüntü kalitesinden çok memnunum bu arada ürünün arka kısmı metal ki bu bence sağlamlık adına çok olumlu.
Tamam teşekkür ederim. Va mi ips mi acaba?İlk sayfada video mevcut bilgi sahibi yapabilir ortalama bir panel gerçi iyi panel de kalmadı.
Va yapıdaTamam teşekkür ederim. Va mi ips mi acaba?
Bu tip paneller biraz daha verimli, aynı zamanda yan etkisi de mevcut, ledler her yere eşit sıcaklık veriyor bu nedenle sıcaklık artabilir, toz fln girmesi de zor. Yani artı eksi yönleri mevcut.Sevgili arkadaşlar selamlar sizlere bilgi amaçlı bir sorum olacak 65 inç Vestel bir televizyonumuz var televizyondan memnunuz bir sıkıntımız yok televizyon yeni kasa arkası yeni saç yapımı havalarda malum sıcak klima kapalı olduğu zaman televizyon arka kapak 1 saat içinde oldukça sıcak bir hale geliyor el değirdigimde el yakıyor televizyonun içinde bir soğutucu filan var mı klimasız 3 yada 4 saat TV yi izlemeye çekiniyorum yanar diye içeri ısısı 29 derece filan güneş görmeyen cephede bu tvler yapım aşamasında kaç dereceye uyarli yapılıyordur ledler çalışınca ısı saç kapağa geliyor buda ısınıyor gayet normal bir durum farkındayım amacım sizlerden bilgi almak bu aşırı ısınmayı dikkate alıp klimasız ortamda 1 saat izleyip TV yi mi daha dinlendirelim
Bu arada yeni kapağı seviyorum takdir ediyorum panel tozlanmasına karşı etkili
55 ekran Phillips TV nin arka kasası plastikti ve taşınma esnasında son derece dikkatli olunmasına rağmen esnemedi ve kraker gibi çatladı, onun için isterse hava 55c olsun yine saç panel tercih ederim ?Sevgili arkadaşlar selamlar sizlere bilgi amaçlı bir sorum olacak 65 inç Vestel bir televizyonumuz var televizyondan memnunuz bir sıkıntımız yok televizyon yeni kasa arkası yeni saç yapımı havalarda malum sıcak klima kapalı olduğu zaman televizyon arka kapak 1 saat içinde oldukça sıcak bir hale geliyor el değirdigimde el yakıyor televizyonun içinde bir soğutucu filan var mı klimasız 3 yada 4 saat TV yi izlemeye çekiniyorum yanar diye içeri ısısı 29 derece filan güneş görmeyen cephede bu tvler yapım aşamasında kaç dereceye uyarli yapılıyordur ledler çalışınca ısı saç kapağa geliyor buda ısınıyor gayet normal bir durum farkındayım amacım sizlerden bilgi almak bu aşırı ısınmayı dikkate alıp klimasız ortamda 1 saat izleyip TV yi mi daha dinlendirelim
Bu arada yeni kapağı seviyorum takdir ediyorum panel tozlanmasına karşı etkili
Kapanırken "işlem yapıyorum" diyor,otomatik güncellemede o sıra "güncelleme" arıyordur muhtemelen diye düşünüyorum.43U9510 TV mi kapattıktan sonra standby Led 8-10 defa yandiktan sonra sabitleniyor. Otomatik güncelleme açık iken bir kaç defa sürekli yanıp söndü TV daha 3 gündür bende ancak bu durumu anlamdım. Sebebi ne olabilir, TV bana ne anlatmak istiyor ?
Acaba ne islem yapıyor, otomatik güncellemeyi iptal ettim şimdi 4 defa yanıp sönüyor sonra sabitleniyorKapanırken "işlem yapıyorum" diyor,otomatik güncellemede o sıra "güncelleme" arıyordur muhtemelen diye düşünüyorum.
Panel temizliği, ön bellek hafıza alması, En son yaptığı işlemden devam etmesi gibi işlemler yapıyor.Acaba ne islem yapıyor, otomatik güncellemeyi iptal ettim şimdi 4 defa yanıp sönüyor sonra sabitleniyor
Merhaba yeri doğru mu bilmiyorum. 3 tv arasında kaldım full hd toshiba 43ll2a63dt (a101) ve 4k vestel 43 u9500 ve u9510. Baktığım kadarıyla toshiba çift çekirdek ve full hd, vesteller 4k, 4 çekirdek ve hdr desteği var. Görüntü kalitesi önemli , günlük kullanım ve arasıra film izlemek için hangisini tavsiye edersiniz?