By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Hastası olanlar var.Teşekkür ederim.Sanırım chot panel dediğiniz çokta önerilmeyen bir marka
Hastası olanlar var.Teşekkür ederim.Sanırım chot panel dediğiniz çokta önerilmeyen bir marka
Hkc panel VA
Panel ve anakart bilgisine bakabilirsiniz?
Ana Kart 17MB170Vestel 43 UA 9600 model TV nin Panel bilgisini öğrenmek istiyorum.
Seri no : 8578818100087
Daha önce de sormuştum güme gitti galiba...
Panel ve anakart bilgisi lütfen?
aaaaaa ciddi misiniz IPS panel yani o zaman....Ana Kart 17MB170
Panel LG
çok teşekkürler bu arada elinize sağlık.Ana Kart 17MB170
Panel LG
Ama bi dakika. Adem Helvacı 9600 serisinde sadece CHOT veya PANDA VA paneller kullanılıyor diyordu.Ana Kart 17MB170
Panel LG
Yanlışlık yok firmalar elinde ne varsa kullanıyor malumunuz pandami de chip krizi oluştu panel bordlarında chip kullanılmakta firmalar ellerinde olanı kullandı anakarta birkaç tadilat ve panel yazılımı ile çözülmeyecek bir şey değil bu . Balık tutmayı size öğretirsem ben daha az balık tutarım bu işin espirisi bizimde kanallarımız oradan kontrol sağlıyoruz tabiki herkesin erişimi mümkün olmuyor.
aaaaaa ciddi misiniz IPS panel yani o zaman....
acaip şaşırdım...
ben bütün bu VA cılığımı bırakıyor ve nötr oluyorum o halde, ön yargılarımı kırıyorum. . Ben kesinlikle VA zannetmişitm. VA gibi izledim Va gibi a ne güzel kontrast, parlaklık vb dedim. teknolojiyi geliştiriyorlar herhalde insan gözünün fark edemeyeceği sınırlarda dolaşıyorlar sanırım.
o halde bakmıyorum artık panele ve gidip alıcam ister va gelsin ister ıps....
çok teşekkürler bu arada elinize sağlık.
peki bu bilgileri nasıl buluyorsunuz?
bize de balık tutmasını öğretebilir misiniz?
Ama bi dakika. Adem Helvacı 9600 serisinde sadece CHOT veya PANDA VA paneller kullanılıyor diyordu.
Bi yanlışlık olmasın?
Ben biraz öğrenme delisi ve meraklı olduğum için sormuştum ama aslında çok haklısınız ... Artı öğrenip ne yapıcam hakkaten kırk yılda bir tv alırken panelini mi sorgulayacağım?Yanlışlık yok firmalar elinde ne varsa kullanıyor malumunuz pandami de chip krizi oluştu panel bordlarında chip kullanılmakta firmalar ellerinde olanı kullandı anakarta birkaç tadilat ve panel yazılımı ile çözülmeyecek bir şey değil bu . Balık tutmayı size öğretirsem ben daha az balık tutarım bu işin espirisi bizimde kanallarımız oradan kontrol sağlıyoruz tabiki herkesin erişimi mümkün olmuyor.
Kullanılan panel:LG LC430EQQ-SMA3 CN nete araştırabilirsiniz
LG ıps panelBen biraz öğrenme delisi ve meraklı olduğum için sormuştum ama aslında çok haklısınız ... Artı öğrenip ne yapıcam hakkaten kırk yılda bir tv alırken panelini mi sorgulayacağım?
öte yandan panele LG dediniz ya hani, IPS yani değil mi? internetten biraz baktım LG VA panel üretiyor mu diye ama tam kesin ve güvenilir bilgi bulamadım...
IPS ?
Ben biraz öğrenme delisi ve meraklı olduğum için sormuştum ama aslında çok haklısınız ... Artı öğrenip ne yapıcam hakkaten kırk yılda bir tv alırken panelini mi sorgulayacağım?
öte yandan panele LG dediniz ya hani, IPS yani değil mi? internetten biraz baktım LG, IPS in yanında VA panel de üretiyor mu diye ama tam kesin ve güvenilir bilgi bulamadım...
LG IPS değil mi?
PANDA panelToshiba 58ua2063dt aldım. TV nin panel modelini merak ettim. Ayrıca.
Klavyede dolaşırken kumanda tuşlarına hızlı bastığımda takılmalar oluyor. Bu model için normal midir?
Bir de servis menüsüne verdiğiniz tüm seçenekleri denememe rağmen giremedim.