C
codename_lord
Yeni Üye
- 21 May 2021
- 41
- 40

Sadece panel bilgisi rica edebilirmiyim. Biraz eski bi tv. Sırf yeni aldığım kurulumu yapılmayan tv nin paneliyle kıyaslamak adına meraktan soruyorum.
samsung![]()
Sadece panel bilgisi rica edebilirmiyim. Biraz eski bi tv. Sırf yeni aldığım kurulumu yapılmayan tv nin paneliyle kıyaslamak adına meraktan soruyorum.
Teşekkür ederim. Yanılmıyorsam va panel, . Yan açılardan soluk görüntü potansiyeli olan bi tv değilmi ?samsung
Teşekkür ederim. Yanılmıyorsam va panel, . Yan açılardan soluk görüntü potansiyeli olan bi tv değilmi ?
Yan açılardan görüntünün soluklaşmadığını söylemişsiniz nasıl tv den memnunmusunuz ? Bunun anakartı neydi acaba ?
Mb211 AnakartYan açılardan görüntünün soluklaşmadığını söylemişsiniz nasıl tv den memnunmusunuz ? Bunun anakartı neydi acaba ?
Mb230 ile kıyaslarsak hangisi daha iyi ?Mb211 Anakart
Galiba en iyisi MB 130SMb230 ile kıyaslarsak hangisi daha iyi ?
ram tekbaşına yeteriz, işlemci ve çekirdek sayısıda önemli, örnek mb130s asla mb230 kadar hızlı olamaz. mb211s ise giriş seviyesi bir smart tvGaliba en iyisi MB 130S
Mb130S 1.5gb ram var
MB 230 1.25 GB
MB 211s 768 MB RAM
YokMerhaba. Vestel panel tipini öğrenebileceğimiz bir web sitesi var mıdır?
panda yada chot va çıkar.Merhaba. Vestel panel tipini öğrenebileceğimiz bir web sitesi var mıdır?
panellook sitesinden birkaç seri no panel no ile denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
58u9500 almadan önce panel tipine göre almaya çalışacağım.