Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selamlar panel ureticisi ve yapi tipini ogrenebilir miyim?

tempImages7zHO2.jpg
LG IPS panel, mb130 ana kart

Z Çevrimdışı

ziyakar

Yeni Üye
26 May 2021
5
42
Merhaba bende 50u9500 aldım bana renkleri soluk geldi ekran ayarlarınıda yaptım ama tatmin etmedi görüntü bi tuhaf. Birde çok hareketli sahnelerde görüntüde bozulma oluyor fiyat olarak uygun aldım ama iade etsemmi diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz acaba. Birde bu panda panel çokmu kötü.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba bende vestel 50u9500 aldım bana renkleri soluk geldi ekran ayarlarınıda yaptım ama tatmin etmedi görüntü bi tuhaf. Birde çok hareketli sahnelerde görüntüde bozulma oluyor fiyat olarak uygun aldım ama iade etsemmi diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz acaba. Birde bu panda panel çokmu kötü.
U9500 en çok şikayet alan modellerden birisi, forumda bolca yazısı mevcut

C Çevrimdışı

codename_lord

Yeni Üye
21 May 2021
41
39
tv-seri-no9c589677d31e614b.jpg

Merhaba, panel bilgisi rica edebilirmiyim. Birde benim bu konularda pek bilgim yok, hangi panelse artık fiyat performans açısından nasıldır beni üzermi küçük bir bilgi verirseniz çok sevinirim.

M Çevrimdışı

Mustafa91

Yeni Üye
18 May 2021
8
34
Auo va panel mb130e ana kart
Hocam merhabalar iyi akşamlar. Bir ricam var bu gece döner misiniz ricam bu . 3 tane panel sayılıyordu en iyiler arasında Samsung LG ve boe panel. Auo panel hangi kalite chot panda grubunda seviyesinde bir panel midir. 2.ci en önemli sorum ise speaker box olup olmaması arasında ses farkı fark edilir ve ciddiye alınır derecede midir ?
Bende bu bu alıntı yaptığım Regal 55r752u var. Anakart mb130e . Speaker box realvision pro, memc ,micro dimming özelliği yok. USB 2 HDMI 4 tane va auo panel

Almak istediğim TV ise Regal 55r754u bu özelliklerin hepsi bunda var. Eksi yönüne gelirsek anakartı mb230 USB sayısı 1 HDMI 2

Film izlemek önceliğim. Online oyun oynamıyorum. İps veya Va olmasında değil dhaa çok ses ve yazılım özelliklerinde takılı kaldım.
Yardım istiyorum elimde indirim şansı bu gece veya yarın dolabilir her an. Bu arada 55r752u yu iade etme şansım var çünkü amazondan aldım. Bu yüzden özelikler olarak takılı aldım iade edersem hburadadan alacağım 754u yu

Geri
Üst Alt