bazı yerlerde hkc ve chot olarak yazmışlar.panda va panel mb230 ana kart
bazı yerlerde hkc ve chot olarak yazmışlar.panda va panel mb230 ana kart
LG IPS panel, mb130 ana kartSelamlar panel ureticisi ve yapi tipini ogrenebilir miyim?
Yeni eklenmiş olabilir. Bir model üretilirkenbazı yerlerde hkc ve chot olarak yazmışlar.
boe ıps
Merhaba. Panel bilgisi alabilir miyim ? İps mi panel acaba ?
U9500 en çok şikayet alan modellerden birisi, forumda bolca yazısı mevcutMerhaba bende vestel 50u9500 aldım bana renkleri soluk geldi ekran ayarlarınıda yaptım ama tatmin etmedi görüntü bi tuhaf. Birde çok hareketli sahnelerde görüntüde bozulma oluyor fiyat olarak uygun aldım ama iade etsemmi diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz acaba. Birde bu panda panel çokmu kötü.
Hocam merhabalar iyi akşamlar. Bir ricam var bu gece döner misiniz ricam bu . 3 tane panel sayılıyordu en iyiler arasında Samsung LG ve boe panel. Auo panel hangi kalite chot panda grubunda seviyesinde bir panel midir. 2.ci en önemli sorum ise speaker box olup olmaması arasında ses farkı fark edilir ve ciddiye alınır derecede midir ?Auo va panel mb130e ana kart
HKC PANEL
Merhaba, panel bilgisi rica edebilirmiyim. Birde benim bu konularda pek bilgim yok, hangi panelse artık fiyat performans açısından nasıldır beni üzermi küçük bir bilgi verirseniz çok sevinirim.
8447843:SAMSUNG
SAKAİ PANEL
Merhaba zahmet olmazsa panel ve anakart bilgisi verebilir misiniz?