TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
C
cemalerden, hdmı 1 olması lazım
Kesin mi? Bana da öyle geliyor ama daha önce alakasız bir tv de atıyorum HDMI 3 portunu yaptıklarını gördüm. Emin olmak istiyorum. Teşekkürler.C cemalerden, hdmı 1 olması lazım
yazılım versiyonunu kontrol edin eski ise güncelleyinKesin mi? Bana da öyle geliyor ama daha önce alakasız bir tv de atıyorum HDMI 3 portunu yaptıklarını gördüm. Emin olmak istiyorum. Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de ben bu TV nin hiç bir fonksiyonunu kullanmıyorum. Sadece PC ve PS5 bağlıyorum. Ekran olarak kullanıyorum yani. Ps4 ve PS5 te de aynı. Bir süre sonra ekran yavaşlamaya başlıyor. İmput lag yemeğe başlıyorum. Oyun modunu aktifleştirdim ama bana göre sadece renk değişiyor.
Farkındayım PS için uygun bir tv değil ama maksimuma çıkarmak istiyorum. Hızlandırmak için ne yapabilirim? Tüm uygulamaları kaldırdım smarttan.
Teşekkürler.
yazılım versiyonunu kontrol edin eski ise güncelleyin
link
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
samsung
Sadece panel bilgisi rica edebilirmiyim. Biraz eski bi tv. Sırf yeni aldığım kurulumu yapılmayan tv nin paneliyle kıyaslamak adına meraktan soruyorum.
Teşekkür ederim. Yanılmıyorsam va panel, . Yan açılardan soluk görüntü potansiyeli olan bi tv değilmi ?samsung
Teşekkür ederim. Yanılmıyorsam va panel, . Yan açılardan soluk görüntü potansiyeli olan bi tv değilmi ?
Yan açılardan görüntünün soluklaşmadığını söylemişsiniz nasıl tv den memnunmusunuz ? Bunun anakartı neydi acaba ?
Mb211 AnakartYan açılardan görüntünün soluklaşmadığını söylemişsiniz nasıl tv den memnunmusunuz ? Bunun anakartı neydi acaba ?
Mb230 ile kıyaslarsak hangisi daha iyi ?Mb211 Anakart
Galiba en iyisi MB 130SMb230 ile kıyaslarsak hangisi daha iyi ?