Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

C Çevrimdışı

cemalerden

Yeni Üye
15 May 2021
6
42
Kesin mi? Bana da öyle geliyor ama daha önce alakasız bir tv de atıyorum HDMI 3 portunu yaptıklarını gördüm. Emin olmak istiyorum. Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ben bu TV nin hiç bir fonksiyonunu kullanmıyorum. Sadece PC ve PS5 bağlıyorum. Ekran olarak kullanıyorum yani. Ps4 ve PS5 te de aynı. Bir süre sonra ekran yavaşlamaya başlıyor. İmput lag yemeğe başlıyorum. Oyun modunu aktifleştirdim ama bana göre sadece renk değişiyor.

Farkındayım PS için uygun bir tv değil ama maksimuma çıkarmak istiyorum. Hızlandırmak için ne yapabilirim? Tüm uygulamaları kaldırdım smarttan.

Teşekkürler.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Kesin mi? Bana da öyle geliyor ama daha önce alakasız bir tv de atıyorum HDMI 3 portunu yaptıklarını gördüm. Emin olmak istiyorum. Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ben bu TV nin hiç bir fonksiyonunu kullanmıyorum. Sadece PC ve PS5 bağlıyorum. Ekran olarak kullanıyorum yani. Ps4 ve PS5 te de aynı. Bir süre sonra ekran yavaşlamaya başlıyor. İmput lag yemeğe başlıyorum. Oyun modunu aktifleştirdim ama bana göre sadece renk değişiyor.

Farkındayım PS için uygun bir tv değil ama maksimuma çıkarmak istiyorum. Hızlandırmak için ne yapabilirim? Tüm uygulamaları kaldırdım smarttan.

Teşekkürler.
yazılım versiyonunu kontrol edin eski ise güncelleyin
link

C Çevrimdışı

cemalerden

Yeni Üye
15 May 2021
6
42
yazılım versiyonunu kontrol edin eski ise güncelleyin
link

Yazılımı ilgili linkten güncelledim zaten. Son versiyon şuan.

C Çevrimdışı

codename_lord

Yeni Üye
21 May 2021
41
39
20210529_194856.jpg

Sadece panel bilgisi rica edebilirmiyim. Biraz eski bi tv. Sırf yeni aldığım kurulumu yapılmayan tv nin paneliyle kıyaslamak adına meraktan soruyorum.

C Çevrimdışı

codename_lord

Yeni Üye
21 May 2021
41
39
Üstadlar Regal 55R752U da karma panel mi kullanılıyor ? Konuda gördüklerim hep boe ve samsung, panda-chot-hkc pek görmedim.

Edit: Model yanlış yazılmış düzelttim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt