Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

IMG-20210522-WA0002.jpg

Regal firması bunun paneline Va dedi markasını vermedi hâliyle. Ancak çok eminim ki IPS karanlık siyah ekran özellikleri gösteriyor. Siyahlardaki o dağılma bulutlanma daha önce yaşadığım bir şey görmüştüm eski ips telefonumda. Dolayısıyla çok büyük bir merak içindeyim Va olup siyahlardaki bulutlanma olablir mi diye
Yardımcı olur musunuz @fikoloji

Vestel-58U9500.jpg

Merhaba,

Anakart ve panel bilgisini öğrenebilir miyim?
(Mevcutsa üretim yılını da)

IMG-20210522-WA0002.jpg

Regal firması bunun paneline Va dedi markasını vermedi hâliyle. Ancak çok eminim ki IPS karanlık siyah ekran özellikleri gösteriyor. Siyahlardaki o dağılma bulutlanma daha önce yaşadığım bir şey görmüştüm eski ips telefonumda. Dolayısıyla çok büyük bir merak içindeyim Va olup siyahlardaki bulutlanma olablir mi diye
Yardımcı olur musunuz @fikoloji
Auo va panel mb130e ana kart

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Chot duymadığım bir marka. Kalite durumu nasıldır? IPS mi VA mıdır?
Va yapıda, ilk sayfada video var. 58" Ler biraz soluk ve sıkıntılıdır. Ama ana kart ile daha kötü veya iyi hale gelebilir ki senin ana kartında bu kartlardan birine sahip.

IMG_20210520_1549582.jpg

Merhaba panel bilgisi öğrenebilirmiyim

Selamlar panel ureticisi ve yapi tipini ogrenebilir miyim?

tempImages7zHO2.jpg

bazı yerlerde hkc ve chot olarak yazmışlar.
Yeni eklenmiş olabilir. Bir model üretilirken
Örnek; 10000 sipariş verdiler, bitti diyelim firma anlaşamadı bişey oldu farklı markadan alabilir.

IMG_20210526_172451.jpg

Merhaba. Panel bilgisi alabilir miyim ? İps mi panel acaba ?

Geri
Üst Alt