Önemli VESTEL Panel Bilgi hattı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Panel ve kart bilgisi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

IMG_20210424_180414.jpg
panda panel
mb140 anakart smartsız model

F Çevrimdışı

fmfinal

Aktif Üye
20 Haz 2019
55
45
panda panel
mb140 anakart smartsız model
Smart önemli değil hocam. Android box ile kullanılacak ve PS4 bağlanacak. Karşıdan film izlenecek ve oyun oynanacak. Panda panel işimizi görür diye düşünüyorum. Enerji sınıfının "e" olması canımı sıktı. Tüketim çok olur mu acaba? 2021 yılında e sınıfı nedir Allah aşkına? Ürünün kurulumu yapılmadı iade edebilirim. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Smart önemli değil hocam. Android box ile kullanılacak ve PS4 bağlanacak. Karşıdan film izlenecek ve oyun oynanacak. Panda panel işimizi görür diye düşünüyorum. Enerji sınıfının "e" olması canımı sıktı. Tüketim çok olur mu acaba? 2021 yılında e sınıfı nedir Allah aşkına? Ürünün kurulumu yapılmadı iade edebilirim. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var.
o zaman pandayı önermem

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Enerji etiketleri değişti artık.
Çok çok basit bir TV ekran yenileme düşük panel kalite düşük.
PS4 yazık olur ?

F Çevrimdışı

fmfinal

Aktif Üye
20 Haz 2019
55
45
Enerji etiketleri değişti artık.
Çok çok basit bir TV ekran yenileme düşük panel kalite düşük.
PS4 yazık olur ?
Anladım hocam çocuklar PS4 oynuyor, profesyonel oyuncu değiliz yani. Panel gerçekten çok mu kötü. Ayrıca mb140'ı modlayıp az da olsa iyileştirebilir miyiz?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
:mutlu ama görüntüsü az da güzelleşir. Ben de onu soruyorum, görüntü hiç mi güzelleşmez yani hiç mi birşey yapamayız
Bu gün ilk sayfaya koydum panelle alakalı bütün bilgiler mevcut, sıralama istersen panda en sondaymiş.
Yani şöyle söyleyeyim, beklentiniz yüksek ise tatmin etmez, amannnnnn ekranda oynasın derseniz alın.

F Çevrimdışı

fmfinal

Aktif Üye
20 Haz 2019
55
45
Bu gün ilk sayfaya koydum panelle alakalı bütün bilgiler mevcut, sıralama istersen panda en sondaymiş.
Yani şöyle söyleyeyim, beklentiniz yüksek ise tatmin etmez, amannnnnn ekranda oynasın derseniz alın.
Eyvallah ustam, çok beklentim yok. Sanırım kullanacağım. Fakat ilk sayfaya koydum dediğini bulamadım. Tekrar teşekkürler.

Geri
Üst Alt