By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Panda panelTşk ederim bir tane daha var cevaplarsanız sevinirim
Mb181 Anakart
Panda panelTşk ederim bir tane daha var cevaplarsanız sevinirim
Bir sürü bilgi var siz atlamışsiniz, va yapıda ortalama bir panel
Arkadaşlar forumda HKC panel hakkında pek bir bilgiye rastlamadım. Hck panel Ips mi oluyor Va mı. Kalitesi diğer panellere oranla nasıl bilgisi olan var mı bunun hakkında ?
panda panelPanel ve kart bilgisi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Hkc panelsn: 8594307 101177 panel bilgisi alabilirmiyim rica etsem
Smart önemli değil hocam. Android box ile kullanılacak ve PS4 bağlanacak. Karşıdan film izlenecek ve oyun oynanacak. Panda panel işimizi görür diye düşünüyorum. Enerji sınıfının "e" olması canımı sıktı. Tüketim çok olur mu acaba? 2021 yılında e sınıfı nedir Allah aşkına? Ürünün kurulumu yapılmadı iade edebilirim. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var.panda panel
mb140 anakart smartsız model
o zaman pandayı önermemSmart önemli değil hocam. Android box ile kullanılacak ve PS4 bağlanacak. Karşıdan film izlenecek ve oyun oynanacak. Panda panel işimizi görür diye düşünüyorum. Enerji sınıfının "e" olması canımı sıktı. Tüketim çok olur mu acaba? 2021 yılında e sınıfı nedir Allah aşkına? Ürünün kurulumu yapılmadı iade edebilirim. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var.
Film izlemek için mi yoksa PS4 için mi önerimiyorsunuz? Anlayamadımo zaman pandayı önermem
Smart önemli değil hocam. Android box ile kullanılacak ve PS4 bağlanacak. Karşıdan film izlenecek ve oyun oynanacak. Panda panel işimizi görür diye düşünüyorum. Enerji sınıfının "e" olması canımı sıktı. Tüketim çok olur mu acaba? 2021 yılında e sınıfı nedir Allah aşkına? Ürünün kurulumu yapılmadı iade edebilirim. Biraz yorumlarınıza ihtiyacım var.
Anladım hocam çocuklar PS4 oynuyor, profesyonel oyuncu değiliz yani. Panel gerçekten çok mu kötü. Ayrıca mb140'ı modlayıp az da olsa iyileştirebilir miyiz?Enerji etiketleri değişti artık.YENİ ENERJİ REGÜLASYONU (MART 2021)
Bugün itibari ile ülkemiz yeni enerji regülasyonuna geçiş yaptı. A+++ lar artık tarihe karıştı. A ve G arası enerji sınıfları geldi. beyaz eşyların test koşulları değişti. konu ile ilgili basında haber göremedim henüz. zamanla çıkar herhalde :) yeni duruma alışmak zor olacak gibi. A+++ olan...tavsiyeforumu.com
Çok çok basit bir TV ekran yenileme düşük panel kalite düşük.
PS4 yazık olur ?
Mb140 vestelin en düşük segmentidir. Şahin'e ne kadar modifiye yaparsan yap sahindirAnladım hocam çocuklar PS4 oynuyor, profesyonel oyuncu değiliz yani. Panel gerçekten çok mu kötü. Ayrıca mb140'ı modlayıp az da olsa iyileştirebilir miyiz?
ama görüntüsü az da güzelleşir. Ben de onu soruyorum, görüntü hiç mi güzelleşmez yani hiç mi birşey yapamayızMb140 vestelin en düşük segmentidir. Şahin'e ne kadar modifiye yaparsan yap sahindir