Peki LG 55UM7100 modeli ile alakalı ne düşünüyorsunuz ? İyi bir ürün mü ?baktığım bir üründü, sizi üzmeyeceğini belirtebilirim. Aynen şu an bakış açınıza göre ideal bir tv.
Peki LG 55UM7100 modeli ile alakalı ne düşünüyorsunuz ? İyi bir ürün mü ?baktığım bir üründü, sizi üzmeyeceğini belirtebilirim. Aynen şu an bakış açınıza göre ideal bir tv.
samsung va panelMerhaba toshiba 65ul3063dt aldım panel bilgisi veya başka ne bilgi varsa rica etsem öğrenebilir iyim kolay gelsin
![]()
samsung va panelMerhaba. Görseldeki seri nolu cihazın panel bilgilerini öğrenebilir miyim.
![]()
samsung va panelGünaydın, bu panel hangi panel acaba?![]()
Çok teşekkürler, ücretli değişimiden gelen tv, yandan izleme açısı jvc ye göre daha iyi geldi bana.samsung va panel
17MB230 anakart
49 olan Samsung panel mb170 ana kart![]()
![]()
Hocam panel anakart bilgileri nelerdir teşekkür ederim
Merhaba. Vestel 58u9400 modelin panelini öğrenebilir miyim? Genel olarak tavsiye eder misiniz bu televizyonu. Ağırlıklı olarak dizi film izlemek için kullanacağım. Genelde karşıdan nadiren yan açılardan izliyorum. Biraz büyük ekran olsun istediğim için bütçeme bu tv uyuyor. Cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim