Peki nasıl panda VA panel iyi midir ? Bilgi verir misiniz gece sinema izleme açısından VA mı iyidir IPS mi bir de renk gamı vs Panda kaliteli midir ?mb230 ana kart
panda va panel
Peki nasıl panda VA panel iyi midir ? Bilgi verir misiniz gece sinema izleme açısından VA mı iyidir IPS mi bir de renk gamı vs Panda kaliteli midir ?mb230 ana kart
panda va panel
adem helvacıyı takip ederseniz bir çok videoda şöyle der; Fikoloji pandayı sevsede ben sevmem. Zevk meselesi bir samsung veya auo panel olmasada yine güzel bir panel, zaten beklentiniz yüksek ise 58 inç değil 55 veya 65 yönelip ana kart olarakta mb130s bulmak lazım. Filmde tabiki Va panelPeki nasıl panda VA panel iyi midir ? Bilgi verir misiniz gece sinema izleme açısından VA mı iyidir IPS mi bir de renk gamı vs Panda kaliteli midir ?
Ya zaten fiyatla orantılı değerlendirmek lazım bu konuda katılıyorum size Samsung panel tabiki daha kalitelidir ama şimdi aradaki fiyat farkı en az 2000 TL bandında. Anladığım kadarıyla beni üzmeyecek bir ürün günlük kullanımda ileride bütçemi iyi ayarlarım belki Oled alırım orası tartışılır ama şu an beni götürür bu ürün sanırım Özellik olarak zaten Vestelle aynı 2020 ürünü çünküadem helvacıyı takip ederseniz bir çok videoda şöyle der; Fikoloji pandayı sevsede ben sevmem. Zevk meselesi bir samsung veya auo panel olmasada yine güzel bir panel, zaten beklentiniz yüksek ise 58 inç değil 55 veya 65 yönelip ana kart olarakta mb130s bulmak lazım. Filmde tabiki Va panel
baktığım bir üründü, sizi üzmeyeceğini belirtebilirim. Aynen şu an bakış açınıza göre ideal bir tv.Ya zaten fiyatla orantılı değerlendirmek lazım bu konuda katılıyorum size Samsung panel tabiki daha kalitelidir ama şimdi aradaki fiyat farkı en az 2000 TL bandında. Anladığım kadarıyla beni üzmeyecek bir ürün günlük kullanımda ileride bütçemi iyi ayarlarım belki Oled alırım orası tartışılır ama şu an beni götürür bu ürün sanırım Özellik olarak zaten Vestelle aynı 2020 ürünü çünkü
Peki LG 55UM7100 modeli ile alakalı ne düşünüyorsunuz ? İyi bir ürün mü ?baktığım bir üründü, sizi üzmeyeceğini belirtebilirim. Aynen şu an bakış açınıza göre ideal bir tv.
samsung va panelMerhaba toshiba 65ul3063dt aldım panel bilgisi veya başka ne bilgi varsa rica etsem öğrenebilir iyim kolay gelsin
samsung va panelMerhaba. Görseldeki seri nolu cihazın panel bilgilerini öğrenebilir miyim.
samsung va panelGünaydın, bu panel hangi panel acaba?
Çok teşekkürler, ücretli değişimiden gelen tv, yandan izleme açısı jvc ye göre daha iyi geldi bana.samsung va panel
17MB230 anakart
49 olan Samsung panel mb170 ana kart
Hocam panel anakart bilgileri nelerdir teşekkür ederim