Merhaba. Vestel 58u9400 modelin panelini öğrenebilir miyim? Genel olarak tavsiye eder misiniz bu televizyonu. Ağırlıklı olarak dizi film izlemek için kullanacağım. Genelde karşıdan nadiren yan açılardan izliyorum. Biraz büyük ekran olsun istediğim için bütçeme bu tv uyuyor. Cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Samsung panel mb120 ana kart
Merhabalar tvnin panel üreticisi ve anakart modelini öğrenebilir miyim? Direct led yada edge led mi onu da öğrenmek istiyorum ama kaynak bulamadım. Bilginiz varsa onu da öğrenmek isterim. Teşekkürler şimdiden
O zaman direct led sanırım. Teşekkür ederim hocamSamsung panel mb120 ana kart
Yandan bakınca kalın ise d-led , ince slim kasa ise e led
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim hocam gayet bilgilendirici bir paylaşım olmuş. Sizin inceleme yaptığınız 50u9400de tek tip panel 58'' olanda iki tip var anladığım kadarıyla. Yani tmc panel gelme ihtimali de var. Bu panel hakkında bir bilginiz var mı olur da tmc denk gelirse pişman eder mi?Vestel 50u9400 İncelenme - U9400 serisi teknik özellikler
Selam arkadaşlar, kısa süre içinde videosunu çekip YouTube kanalımda paylaşacağım. inceleme videosu attığımı biliyorsunuz ☺ Demiştik ve çektim; Ben u9500 de gölgelenme şikayetinden sonra u9400 serisinden umutluyum ☺ (demiştim ve haklı çıktım :) ) Özellikleri; Vestel Smart - 40u9400 -...tavsiyeforumu.com
Chot panelde üretildi , Adem hocam 58" sıcak bakmıyor bilgin olsun. Ama ortalama kullanıcı için iyi bir cihaz , çoğu model katmaya geçtiÖncelikle yanıtınız için teşekkür ederim hocam gayet bilgilendirici bir paylaşım olmuş. Sizin inceleme yaptığınız 50u9400de tek tip panel 58'' olanda iki tip var anladığım kadarıyla. Yani tmc panel gelme ihtimali de var. Bu panel hakkında bir bilginiz var mı olur da tmc denk gelirse pişman eder mi?
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim alternatif TV'leri de araştırmaya devam edeceğim o zaman, tavsiyelere de açığımChot panelde üretildi , Adem hocam 58" sıcak bakmıyor bilgin olsun. Ama ortalama kullanıcı için iyi bir cihaz , çoğu model katmaya geçti
TV tavsiye ana konusunda destek alabilirsiniz ?Eyvallah hocam çok teşekkür ederim alternatif TV'leri de araştırmaya devam edeceğim o zaman, tavsiyelere de açığım
Toshiba 869890275552849 olan Samsung panel mb170 ana kart
50 olan chot panel mb130t ana kart
tamamdır sağolun hocamTV tavsiye ana konusunda destek alabilirsiniz?