Konunuzda bilgi verdim ?
Vestel android smart 4K TV panel bilgisine ulaşmak için herhangi bir kısayol tuşu varmı?
hocam menü bu şekilde
Fiko ,valla tebrik ederim ,yandan çekilmiş fotoyu su gibi okudun ,ben daha bakıyorum bu ney diye, nasıl gördün yandanPanda panel
mb130t ana kart izlenimleriniz nasıl ? Konu açarak TV yi değerlendirebilir sizden sonra alacaklara ışık tutabilirsiniz ?

Daha genciz abi bırak o kadar olsunFiko ,valla tebrik ederim ,yandan çekilmiş fotoyu su gibi okudun ,ben daha bakıyorum bu ney diye, nasıl gördün yandan![]()
Gayet iyi okunuyor.Fiko ,valla tebrik ederim ,yandan çekilmiş fotoyu su gibi okudun ,ben daha bakıyorum bu ney diye, nasıl gördün yandan![]()

Sende ihtiyar gençsin belli ?Gayet iyi okunuyor.![]()
O okuyacağı yeri bilmiyordur.Sende ihtiyar gençsin belli ?

Seni bilemem de o bana terstten okuturur düzden anlatır. O ne ihtiyar, ne kurt ? Dimi @teraspy ?O okuyacağı yeri bilmiyordur.![]()
Mübarekte gece kuşu ?Biraz espiri yapalım dedim. @teraspy UstamızaGece meydanı boş bulunca sana gider yapmış gündüz de biz varız.
Televizyon montajı yapıldı. İlk etapta ölü piksel yok. Işık sızması var mı yok mu tam anlamadım. Akşam bakacağım. Tam olarak bilmiyorum ama galiba panel ıps ve direct led.Satın aldıysanız montaj sonrası servis menü resmini ekleyin.