hasari
Aktif Üye
- 28 Nis 2020
- 196
- 41
Teşekkür ederim.Hkc panel
Mb171 android ana kart fulhd 1 GB ram
Teşekkür ederim.Hkc panel
Mb171 android ana kart fulhd 1 GB ram
Yanlış seri numarayi size koymuşum kontrol ediyorum kusura bakmayınTeşekkür ederim.
Düzenlemeyi yaptım , videonuz daki gibi Va panel, yani açı duyarlı yanlardan biraz solma yapar. Videonuz içinde teşekkürler.Teşekkür ederim.
Tamam teşekkür ederim video açıklama kısmına bilgi olarak ekledim.Düzenlemeyi yaptım , videonuz daki gibi Va panel, yani açı duyarlı yanlardan biraz solma yapar. Videonuz içinde teşekkürler.
Satın aldıysanız montaj sonrası servis menü resmini ekleyin.Adem hocam ii günler.
Panel bilgisi alabilir miyim?
LG panelAdem hocam ii günler.
Panel bilgisi alabilir miyim?
Merhaba,
SN: 9971148000001
Bu ürünün panelini öğrenebilir miyim?
Kurulduktan sonra menü 4725 yapıp çıkan remsi eklermisiniz
Hocam SAP’den 03 ürün detayda seriyi yazınca çıkmıyor mu? Bu ürün LG panel diye tereddüt ediyorum, alıp almama kararı için sormuştum. IPS panel sevmiyorum.Kurulduktan sonra menü 4725 yapıp çıkan remsi eklermisiniz
Nereden bakacagimizi iyi biliyoruz merak etmeyin, seri no ve üretim yeni bizim görebileceğimiz yerde işlenmemiş bu nedenle kurulum sonrası menü resmi istedik,Hocam SAP’den 03 ürün detayda seriyi yazınca çıkmıyor mu? Bu ürün LG panel diye tereddüt ediyorum, alıp almama kararı için sormuştum. IPS panel sevmiyorum.
Peki panel türü nedirL
LG panel
Mb230 ana kart
İpsPeki panel türü nedir